Par ondulat cu volum

Vrei un par ondulat cu volum si sa aiba mai multa textura?

Vrei un par ondulat cu volum si sa aiba mai multa textura? Iata cum trebuie sa o faci prin intermediul urmatoarelor etape!

 • Pregatire
  Aplica o cantitate mica de crema pentru bucle – preferabil cu ulei de nuca de cocos, atunci cand parul este curat si umed. Pune in palma si aplica in mod egal la suprafata si pana la capetele parului.
 • Uscare si sectionare
  Desparte parul in suvite si usuca-l in bucle pentru volum mai mult! Aplica si ceva produse care contin keratina, pentru a proteja firele de par impotriva caldurii excesive, care poate duce si la ruperea lor.
 • Ondulatul
  Separa in mici suvite parul si pulverizeaza cu spray-ul de par pentru a rezista cat mai mult. Apoi infasoara suvite de marimi mici – medii in jurul ondulatorului fiebinte si rasuceste-le in exterior, in asa fel incat sa fie la distanta de fata.
 • Ciufulitul
  Din momentul in care ai terminat si pasul precedent, mergi usor cu degetele prin par, pentru a separa buclele si a obtine un LOOK mai voluminos si mai texturat.
 • Netezirea
  Poti folosi putina ulei de par (indicat cu ulei de argan) pentru e elimina incretirea din capete si a adauga stralucire.

Acum, bucura-te de parul tau frumos ondulat, moale si glossy!