Par ondulat cu volum

Frumusete

Par ondulat cu volum

bucura-te de parul tau frumos ondulat, moale si glossy!
195

Vrei un par ondulat cu volum si sa aiba mai multa textura? Iata cum trebuie sa o faci prin intermediul urmatoarelor etape!

 • Pregatire
  Aplica o cantitate mica de crema pentru bucle – preferabil cu ulei de nuca de cocos, atunci cand parul este curat si umed. Pune in palma si aplica in mod egal la suprafata si pana la capetele parului.
 • Uscare si sectionare
  Desparte parul in suvite si usuca-l in bucle pentru volum mai mult! Aplica si ceva produse care contin keratina, pentru a proteja firele de par impotriva caldurii excesive, care poate duce si la ruperea lor.
 • Ondulatul
  Separa in mici suvite parul si pulverizeaza cu spray-ul de par pentru a rezista cat mai mult. Apoi infasoara suvite de marimi mici – medii in jurul ondulatorului fiebinte si rasuceste-le in exterior, in asa fel incat sa fie la distanta de fata.
 • Ciufulitul
  Din momentul in care ai terminat si pasul precedent, mergi usor cu degetele prin par, pentru a separa buclele si a obtine un LOOK mai voluminos si mai texturat.
 • Netezirea
  Poti folosi putina ulei de par (indicat cu ulei de argan) pentru e elimina incretirea din capete si a adauga stralucire.

Acum, bucura-te de parul tau frumos ondulat, moale si glossy!

Comments are off this post!