Par sanatos

Par sanatos putem avea pana la orice varsta, daca totul ne favorizeaza si avem grija de el.

Par sanatos putem avea pana la orice varsta, daca totul ne favorizeaza si avem grija de el, aproximativ 40% dintre femei observand ca firele de par li se subtiaza in jurul varstei de 40 de ani, fie ca este vorba de stres, ani adaugati sau genetica. Cu toate acestea, exista solutii pentru un par mai stralucitor, cu volum, indiferent de cauze.

Pentru volum este extrem de important sa fie treziti foliculii care au ramas blocati in faza de repaus, iar o frictionare cu ulei esential de rozmarin poate ajuta foarte mult. Uleiul stimuleaza si intareste circulatia in scalp, foliculii luand sangele si nutrientii de care are nevoie pentru a le prelungi faza de crestere, un studiu recent aratand ca acest ulei este eficient la redresarea firelor de par. Amesteca 4 picaturi de ulei esential de rozmarin cu o lingura de ulei de nuca de cocos. Apoi frictioneaza-ti scalpul timp de 1 minut, lasa-l sa actioneze pentru 5-10 minute, apoi clateste! Foloseste zilnic timp de 30 de zile pentru rezultate bune!

Indiferent ca este cauzat de varsta, stres sau fluxul de hormoni, cand creste fluxul de hormoni dihidrotestosteron, se ajunge la cresterea firelor de par mult mai subtiri si la o cadere accentuata. Cercetarile recente arata faptul ca suplimentarea zilnica cu un mix de astaxantina (un antioxidant derivat din alge care blocheaza productia dihidrotestosteronului) si biotina fermentata (o vitamina care produce aminoacizi pentru formarea cheratinei), duce la rezultate vizibile ale ingrosarii firelor de par in decursul unei luni de zile. Incearca New Chapter Perfect Hair, Skin & Nails Beauty Supplement!

Avand in vedere ca nu exista produs care fie perfect pentru un par sanatos, sa se adapteze diferitelor situatii de pierdere a firelor de par, dermatologii au dezvoltat o modalitate adaptata si flexibila. Hairstim este un compus actual de studiu care ajuta la cresterea parului in mod natural. Procedura este urmatoarea: scalpul este analizat de medic, care determina cauzele pierderii parului, apoi selecteaza ingredientele care trebuiesc amestecate pentru a da rezultate eficente. Sunt folositi compusi de crestere puternici, ca minoxidil, finasterida si spironolactona (folosite anterior doar pe baza orala) si acid retinoic (cercetarile au aratat ca are proprietati bune de penetrare). Apoi, compusul este amestecat cu ingrediente naturale ca resveratrol, turmeric, lavanda, care tintesc radacinile firelor de par ce cauzeaza caderea parului ca inflamatia sau supraporductia de dihidrotestosteron. Cand este aplicat pe scalpul curat in fiecare noapte, vei observa o scadere substantiala si apoi o crestere notabila in doua-trei luni!