Parfumul de debut ARI by ARIANA GRANDE de Ariana Grande

Shopping

Parfumul de debut ARI by ARIANA GRANDE de Ariana Grande

132

Douglas si EA Cosmetics au invitat-o pe Ariana Grande in Germania in Mönckebergstrasse, intr-un din magazinele cu produsele de frumusete Douglas unde mai bine de 100 de fani au intampinat-o pe cunoscuta artista.

Parfum-de-debut-ARI-by-ARIANA-GRANDE-de-Ariana-Grande-005 Parfum-de-debut-ARI-by-ARIANA-GRANDE-de-Ariana-Grande-006

Fanii veniti la eveniment, au avut posibilitatea de a experimenta primul parfum ARI by ARIANA GRANDE, disponibil din perioada septembrie-octombrie exclusiv prin Douglas. ARI by ARIANA GRANDE intruchipeaza caracterul si stilul personal si unic al artistei; sugestii de joaca neasteptate apar de-a lungul povestii parfumului, amintind fanilor sa imbratiseze defectele lor si sa sarbatoreasca punctele lor forte. Fiecare element este autentic Ariana, captivand cu simtul ei de a flirta cu moda, personalitatea si energia prezente pe scena. Odata cu lansarea propriului parfum, Ariana ofera din invidualitatea sa, fanilor intr-un mod foarte personal:

“Imi place parfumul, este ceva de care am fost obsedata toata viata. Ca parfum de debut, am vrut sa fie foarte personal, de aceea l-am si numit ARI. Imi place tot la parfum. Este foarte distractiv si ma reprezinta cu adevarat. Mirosul este dulce, sexy si contine surprize ascunse”

a declarat Ariana Grande.

Parfum-de-debut-ARI-by-ARIANA-GRANDE-de-Ariana-Grande-003

Parfumul se deschide cu un amestec delicios de fructe inspirat de efervescenta personalitatii artistei. In notele de top gasim para crispy, grapefruit roz, zmeura, in inima parfumului bobocei de trandafir, crin, orhidee vanilie si se incheie cu nalba, crema de mosc si lemn galben.

Pre lansarea parfumului ARI by ARIANA GRANDE a avut loc la Douglas in data de 16 septembrie 2015 si il gasim astfel:

Eau de Parfum Spray 30 ml RRP €29.99
Eau de Parfum Spray 50 ml RRP €39.99
Eau de Parfum Spray 100 ml RRP €49.99
Hair Mist 150 ml RRP €14.99
Body Lotion 150 ml RRP €14.99
Set 30 ml EDP + Body Lotion RRP €29.99

Parfum-de-debut-ARI-by-ARIANA-GRANDE-de-Ariana-Grande-002 Parfum-de-debut-ARI-by-ARIANA-GRANDE-de-Ariana-Grande-001

Info: biroul de presa Douglas | Foto: image.net

Comments are off this post!