Pastelle pour Femme in casa noua

Vestimentatie

Pastelle pour Femme in casa noua

56

Incepand cu luna martie 2016, Pastelle pour Femme s-a mutat intr-un noua locatie, mai primitoare, mai calduroasa, menita sa vina in intampinarea exigentei clientilor.

Marimea noului spatiu este de aproximativ 160 metri patrati. La parter, se afla un birou unde sunt primiti clientii, pentru a li se oferi consultanta in design, alegerea materialului, culorii. Aici sunt expuse de asemenea, materialele destinate modei feminine si metraje destinate costumelor barbatesti, mostre de materiale care se pot aduce pe comanda.

pastelle-pour-femme-noua-locatie pastelle-pour-femme-showroom
La etaj, se afla atelierul unde se executa toate produsele si incaperea destinata exclusiv confectionarii de tipare si croit. Atelierul este dotat cu utilaje performante, industriale, menite sa execute finisaje perfecte. Personalul este calificat si cu experienta in sectorul made to measure.
Tot la etaj, se afla showroom-ul unde sunt prezentate colectiile cu vanzare si cabina de proba, unde clientii se pot simti confortabil si relaxati intr-un spatiu elegant in timpul probelor.

“Odata cu cresterea numarului de clienti, ne-am dorit aceasta schimbare, pentru a putea satisface exigentele acestora, alegand o locatie situata in centrul vechi al Galatiului, intima, spatioasa si eleganta”,

a declarat doamna Roxana Stoian, owner Pastelle pour Femme.

Your email address will not be published. Required fields are marked *