Gestionarea Stresului si Pastrarea Calmului – Foarte Importante In Modelling

Despre modelling

Gestionarea Stresului si Pastrarea Calmului – Foarte Importante In Modelling

17

Din momentul in care imbratisezi cariera de model trebuie sa fii constient(a) ca nu este cel mai usor job! Are multe parti bune, frumoase si distractive, dar lucratul in conditii climatice inadecvate, purtatul unor vestimentatii incomode, statul in anumite pozitii incomfortabile, necesita un anumit tip de vointa si un psihic puternic. De aceea, rabdarea si vointa sunt foarte importante pentru a gestiona stresul si pentru a evolua in modelling.
Trebuie sa te obisnuiesti cu criticile mai mult sau mai putin constructive si adevarate, cu esecurile: poti fi cateodata prea inalta sau prea scunda, prea slaba sau cu kilograme in plus, nu ai look-ul potrivit, esti prea relaxata, nu esti relaxata, etc. Criticile pot fi nenumarate si facute in diverse conjuncturi, depinde cu cine lucrezi la momentul respectiv si care sunt cerintele, de aceea este foarte important sa ai o atitudinea pozitiva si relaxata pentru a trece peste ele.
Un rol important il au alimentatia si odihna, la fel ca si exercitiile fizice cu rolul de a elibera anumite tensiuni acumulate in timp. Chiar daca au existat si vor exista momente in care iti pierzi cumpatul, cel mai bine este sa explici si sa iti ceri scuze – atunci cand este cazul, si cu siguranta oamenii cu care lucrezi vor intelege si vor fi receptivi vis a vis de situatia respectiva. Comunicarea joaca un rol foarte important in relatiile interumane – indiferent de natura lor, iar modellingul nu face exceptie.
Toata lumea are probleme, dar trebuiesc lasate acasa. Acestea nu trebuiesc aduse la servici si nici viceversa. Daca exista vreo problema de natura conflictuala cu cineva din echipa, cel mai bun lucru este sa te calmezi si sa discuti cu respectiva persoana pentru a pune lucrurile la punct.
Daca ai probleme de alte natura, vorbeste cu agentul tau pentru a gasi o solutie rezonabila si care sa nu iti afecteze cariera! E foarte usor sa pierzi ceea ce ai construit si pentru care ai facut sacrificii, din cauza nesolutionarii lor. Stresul este boala secolului in care traim si o eficienta declansatoare a altor complicatii de sanatate.
Elimina stresul si nu trai pentru job-ul tau indiferent de domeniu! Nu uita de viata ta personala, pastreaza legatura cu prietenii, incearca sa cunosti oameni noi! “Respectand”¬†pe cat posibil aceste lucruri, vei putea avea o atitudine pozitiva, iar stresul nu va fi o problema pentru tine!

Your email address will not be published. Required fields are marked *