Personalizeaza-ti spatiul!

Stil de viata

Personalizeaza-ti spatiul!

71

Asa cum mai mereu avem probleme in alegerea unui produs fie el vestimentar, electric sau electronic, la fel este si pe partea de mobilier. Fie ca vrei sa mobilezi o camera, doua sau intreaga locuinta sau ceea ce ai nu te mai reprezinta sau nu-ti mai satisface toate necesitatile, cea mai buna solutie, e de a apela la un specialist in domeniu.

In orice amenajare, piesele de mobilier reprezinta elementele care confera personalitate si un stil aparte oricarui spatiu. Ele dicteaza preferintele proprietarului si isi pun amprenta asupra aspectului intregului spatiu oferind originalitate, stil practic, dar si un efect aparte, adaptat gusturilor personale.

keros-design-personalizarea-spatiului

Nu e de mirare ca mobila realizata la comanda a devenit preferinta tot mai frecventa atunci cand se doreste cu adevarat o schimbare. Daca ai vazut la cineva o amenajare sau intr-o prezentare ceva ce ti-a placut si vrei sa o implementezi in propria locuinta, cea mai buna solutie e sa apelezi la o echipa de specialisti pentru a-ti proiecta ceea ce iti doresti.

Incadrarea in spatiu devine o provocare, ceea ce este inca un atu de a apela la mobilierul la comanda. Chiar din stadiul de proiectare poti concepe designul oricarei piese de mobilier, astfel incat, sa poti optimiza spatiul, indiferent de dimensiuni. In acest fel, vei avea mobila conforma cu stilul propriu, loc suficient pentru depozitare, dar si un spatiu ce iti va oferi un plus in libertatea de miscare pentru orice incapere. Mobilierul la comanda intotdeauna s-a pliat pe spatiul din orice locuinta, indiferent de forma sau marime sau functionalite… atat detaliile cat si materialele folosite sunt cele mai importante elemente ale designului final.

personalizeaza-spatiul-cu-keros-design

In alegerea mobilierului, nu vei tine cont doar de functionalitate, stil sau optimizare a spatiului, ci si de materialele folosite. Calitatea pentru Keros Design este cea care primeaza intotdeauna … Aceasta confera rezistenta in timp, un aspect placut mentinut pe intreaga perioada de utilizare, dar si un anume grad de confort. Mobilierul devine din ce in ce mai mult, o necesitate a timpului prezent, ceea ce ne face pe noi sa venim mereu cu idei noi si pline de creativitate.
Altfel spus, fiecare piesa de mobilier include factori de calitate, pret, executie uniforma, planificare personalizata, utilitate si rezistenta in timp, pentru oricare dintre tipurile de mobilier, fie pentru casa sau pentru birou, in culori si finisaje cat mai moderne si atragatoare.

mobila-calitate-personalizare-spatiu-keros-design

Material realizat de Brasovanu Monica РConsilier client Keros Design

www.kerosdesign.ro

Comments are off this post!