Picioare pentru plaja

Sfaturi

Picioare pentru plaja

134

Poate ca nu intotdeauna este timp pentru IPL, asa ca, iata ce trebuie sa stii daca vrei sa ai picioare perfecte pentru plaja!

  1. Incearca pe cat posibil sa nu folosesti aparatul de ras al prietenului, atat din motive de igiena, dar mai ales ca nu stii cat este de uzat, un fapt important pentru un ras adecvat. In plus, aparatele de ras pentru femei, sunt facute special pentru ele, mai delicate, neriscand iritatii sau rani.
  2. Pentru cele care opteaza pentru un ras uscat, ar trebui sa ia in considerare ca apa si spuma de ras sunt critice pentru un barbierit confortabil, deoarece, ajuta aparatul sa alunece pe piele. Daca nu ai timp, exista aparate de ras care au o banda de umiditate care iti permite sa sari peste spuma.
  3. Inlocuieste aparatul de ras! In cazul in care simti ca nu mai este ok aparatul de ras, simti un disconfort sau nu ‘prinde’ toate firele, incearca sa-l schimbi si sa folosesti unul nou! Nu vei risca astfel nici sa treci de mai multe ori prin acelasi loc si vei evita iritatiile sau anumite rani usoare!

Comments are off this post!