Pitti Bimbo a 92-a editie, pana pe 5 aprilie 2021

Pitti Bimbo a 92-a editie va avea loc de la sfarsitul lunii ianuarie pana pe 5 aprilie 2021,

Pitti Bimbo a 92-a editie va avea loc de la sfarsitul lunii ianuarie pana pe 5 aprilie 2021, Pitti Immagine prezentand digital si aceasta editie, targul dedicat modei juniorilor. Peste doua luni in care o selectie de marci internationale va introduce noile colectii pentru toamna-iarna 2021 viitoare catre publicul cumparatorilor si al presei.

Pitti Connect va fi populat cu noile colectii de marci de moda pentru copii care ne urmaresc de la editie la editie si care au crezut in serviciile noastre si in acest sezon: obiectivul este de a ajunge la aproximativ 250 de marci in urmatoarele saptamani

spune Agostino Poletto, director general al Pitti Immagine.

De asemenea, pentru Pitti Bimbo am acordat o atentie deosebita construirii programului editorial, cu un program de evenimente digitale – unele chiar in streaming live cu un grup de companii importante pentru copii – si formate care vor anima Billboard-ul nostru online: un instrument fundamental pentru a spune marcile, chiar si cele mici care fac o mare inovatie stilistica si de produs si care de cateva sezoane au devenit un punct de referinta pentru spectacol.

Pitti Bimbo a 92-a editie va avea noutati: evenimente si intalniri de streaming live, pentru a aprofunda o serie de teme si a se concentra asupra realitatilor comerciale specifice. Printre protagonisti: GI.MEL., care produce si distribuie marci precum Ermanno Scervino, Dondup, Elisabetta Franchi, La Martina, Le Petit Coco, Philosophy di Lorenzo Serafini si din acest sezon Add; si din nou PETIT BATEAU, DOLCE & GABBANA si altii.

O atentie deosebita, de asemenea, la continutul editorial care va implica multe nume din lumea copiilor si va anima spectacolul cu informatii detaliate despre sectiunile sale, protagonistii sai si noile colectii. S-a intors accentul pe propunerile de stil de viata ale editorialelor Pitti Bimbo, pe tema tematica Walk Through, selectiile celor mai interesante propuneri gasite de cumparatorii de top pentru Cumparatori selectati, la care se vor adauga specialitati nepublicate, noi proiecte de cercetare si colaborari editoriale.

Iata cateva dintre brandurile de top prezente la Pitti Bimbo a 92-a editie:

Add, Affenzahn, Anja Schwerbrock, Atelier Choux Paris, Barbour, Belle Chiara, Bianca & Noe ‘, Blauer, Blundstone, Boboli, Bonton, Caffe’ d’Orzo, Caramel, Carbon Soldier, C’era una Volta, Collegien, Designers Remix Girls, Dondup, Elisabetta Franchi, Ermanno Scervino, Falcotto, Filobio, Flower Mountain for Naturino, Franck & Fischer, Hilda.Henri, I Dig Denim, iDO, Jeckerson, Kiddimoto, La Martina, Le Petit Coco, Ligne Noire Enfants, Lotto, Manila Grace, Mc2 Saint Barth, Minibanda, Molo, Mum of Six, Naturino, Olive, Pe’pe ‘, Pero, Philosophy di Lorenzo Serafini, Plantoys, Play & Go, Sarabanda, Sonia Rykiel Enfant, The Bonnie Mob, The New Society , Tia Cibani Kids, Veja, W6YZ, Wolf & Rita.

Info&foto: pittimmagine.com