Pitti Filati 24-26 ianuarie 2018-momente importante

Pitti Filati 82 este un eveniment international de referinta care se desfasoara se desfasoara in perioada 24-26 ianuarie 2018.

Pitti Filati 82 – este un eveniment international de referinta care se desfasoara in perioada 24-26 ianuarie 2018 si este dedicat sectorului tesaturilor tricotate, al laboratorului conceptual si al platformei globale in ceea ce priveste tendintele. Pitti Filati 82 se concentreaza pe cercetare, continuand sa consolideze sinergiile dintre diversele domenii pe care le reprezinta si in acelasi timp, crescand rolul Spazio Ricerca – centrul tuturor expresiilor creative. Acest spectacol va fi dominat de previzualizarea mondiala a colectiilor de tricotaj pentru sezonul primavara-vara 2019.


Cele mai importante momente ale Pitti Filati 82:

RAW, the new Spazio Ricerca – laborator creativ si centrul experimental de monitorizare a tendintelor, vor beneficia de o locatie startegica – Hall M intr-o formula imbunatatita. Tema pentru primavara-vara 2019 va fi RAW, o stare care exploreaza aceasta perioada a supra expunerii media si a tehnologiei ultra precise, punand inainte o noua libertate de a face, de a fi si a tranforma; directia artistica – designerul de moda Angelo Figus si expertul in tricotaje Nicola Miller.

Pitti Live Movie – tema comuna pentru spectacolele de iarna/cinema este firul care leaga toate spectacolele de iarna de la Pitti Immagine. Pitti Filati va fi transformat de asemenea, intr-un important festival de film, cu centrul in Fortezza da Basso – amenajata ca un real cartier dedicat teatrului. Temele noului centru de cercetare, vor oferi inspiratie vizuala pentru o serie de postere cinematografice.

Knitclub – cu producatori de tricotaje de calitate, zona Pitti Immagine Filati – isi consolideaza legaturile cu Research Space. Este oferita o selectie din ce in ce mai mare de firme capabile sa interpreteze dorintele creative si tehnice ale vizitatorilor.

Fashion at Work – cu mai multa interactiune ca oricand, aceasta sectiune-care aduna impreuna expozanti atat din Italia cat si din afara granitelor tarii implicati in designul si consultanta stilistica, tehnica si de productie, prezinta o oferta mai extinsa si mai interactiva mai mult ca oricand.

Vintage selection n. 31 “THE NEXT PAST” la Statione Leopolda. In perioada 24-28 ianuarie 2018, Vintage Selection este un eveniment care se desfasoara alaturi de Pitti Filati, oferind haine, accesorii si obiecte ale designerilor de epoca. Iar pentru a tine pasul cu spectacolele de iarna, se va concentra pe seriale de cinema si televiziune, pentru o calatorie in trecut.

Info&foto: www.pittimmagine.com