Pitti Fragranze intra digital pe Pitti Connect

Pitti Fragranze intra incepand cu luna august pe Pitti Connect, lumea parfumeriei artistice si a segmentului high beauty, devenind protagonista lumii digitale.

Pitti Fragranze intra incepand cu luna august pe Pitti Connect, lumea parfumeriei artistice si a segmentului high beauty, devenind protagonista lumii digitale.

Toate noutatile despre o selectie de branduri de referinta de parfumerie selectiva internationala, nume emergente, liniile cosmetice de ultima generatie, produsele obligatorii pentru ingrijirea zilnica a tenului si accesoriile pentru stilul de viata legat de lumea esentelor, se pot descoperi pe Pitti Connect. Noua platforma digitala lansata de Pitti Immagine va gazdui aceasta editie a Pitti Fragranze, oferind oportunitatea de a aprofunda si de a cerceta inteligent noutatile, de a discuta si de a face programari cu expozantii, de a stabili comenzi. O prima serie va fi online din august, iar din septembrie, Pitti Connect va gazdui un program intens de lansari, prezentari si stiri despre produse, care va continua pana la sfarsitul anului. Toate acestea impreuna cu un program de discutii care nu trebuie ratat.

Un nou ritual: campania Pitti Fragranze

Un val, un origami, fractia unui evantai, o ipoteza sugestiva, o respiratie, o usoara miscare. Campania Fragranze 2020 sarbatoreste ritualul, sinteza usoara a puritatii, echilibrul dintre elementele care raman suspendate intr-o armonie redescoperita. Un moment alb intr-un exces de stres, un gest care aduce un omagiu lentozitatii si preciziei in acelasi timp, sarbatorind arta parfumului. Un nou inceput, un timp nou, o pagina goala, dar nu neutra: simtul lucrurilor care sunt create cu meticulozitate iscusita.

Evenimente, discutii, invitati speciali si atentie catre noile tendinte

In versiunea sa online, Pitti Fragranze va fi, de asemenea, un program plin de evenimente si proiecte digitale, care va fi transmis pe The Billboard, noua revista web care insoteste platforma Pitti Connect si imbogateste experienta descoperirii marcilor. Pornind de la programarea cu RAW, formatul Pitti Fragranze ofera spatiu celor mai importante materii prime ale parfumului curat de Mane; interviurile de neratat curate de Chandler Burr, critic de parfumuri si ambasador al Pitti Fragranze, pana la Pitti Fragranze Talks, intalniri dedicate subiectelor fierbinti din lumea parfumeriei selective si a produselor de ingrijirie si de frumusete, curate de Julia Ahtijainen, fondatoarea agentiei The Frankly Speaking.

Info&foto: pittimmagine.com