Pitti Immagine Bimbo 2019

Vestimentatie

Pitti Immagine Bimbo 2019

O scurta incursiune printre noile caracteristici.
308
O scurta incursiune printre noile caracteristici in geografia Pitti Immagine Bimbo 2019!

APARTAMENT, sufletul de lux al confectionarii contemporane pentru copii.

Apartament reprezinta spatiul dedicat luxului contemporan. La Lyceum, o sectiune unica cu un design dedicat si intotdeauna avand un mare impact pentru prezentarea unor colectii deosebit de sofisticate de imbracaminte si accesorii destinate celor mai exclusiviste buticuri.

KidzFIZZ, sala de creativitate

Experimentand cu forme si materiale printr-o propunere deschisa noului, capabila sa ridice bara de creativitate: acesta este sufletul KidzFIZZ, un laborator al conceptului Pitti Bimbo, dar si una dintre cele mai populare sectiuni pe scena de la Padiglione Medici.

Intre inspiratia sportiva si starea activa: #ACTIVELAB se muta la Archivi

Limita dintre imbracamintea tehnica si imbracamintea pentru petrecerea timpului liber devine din ce in ce mai incetosata, chiar si in lumea imbracamintii pentru copii. #ACTIVELAB este in crestere, sectiunea care gaseste punctul de plecare al cercetarii sale printre aceste granite si aceasta incepe cu aceasta editie Pitti Immagine Bimbo 2019, avand loc in spatiile Archivi, cu un layout dedicat.

Cand mic este frumos: noua casa THE NEST, Archivi

Brand-uri interesante si curioase, selectate in colaborare cu magazinul / conceptul Little Pop Up Berlin. Gasit cu o cercetare atenta si la nivel international, reprezinta realitati emergente, chiar daca sunt mici si carora Pitti Bimbo le ofera o scena speciala. Incepand cu editia Pitti Immagine Bimbo 2019, The Nest va fi pus in scena intr-o locatie noua: Archivi.

EcoEthic

EcoEthic interpreteaza tendinta de etica si sustenabilitate, care a devenit o nevoie culturala si substantiala. La parterul Padiglione Centrale, se gasesc colectii care acorda o atentie deosebita si respect pentru mediul inconjurator si pentru educatia ecologica a ADN-ului.

KID’S EVOLUTION – de la moda adultilor pana la capsulele Mini-me

Kid’s Evolution este un proiect creat de Alessandro Enriquez exclusiv pentru Pitti Bimbo. O sectiune dedicata designerilor care studiaza lumea imbracamintii celor mari si creeaza o colectie capsula a copilului cu un potential creativ ridicat.

Info&foto : pittimmagine.com

Comments are off this post!