Pitti Immagine Bimbo 21-23 iunie Highlights

Brandurile protagoniste cu proiecte speciale, lansari si reveniri la Pitti Bimbo 87 ...

[intro]Brandurile protagoniste cu proiecte speciale, lansari si reveniri la Pitti Bimbo 87 includ :[/intro]


the Monnalisa Garden Party: it’s Fabolous Sixties!

Monnalisa, care participa la Pitti Bimbo cu o noua locatie in Sala delle Colonne, va organiza o petrecere de gradina in splendida locatie Torrigiani Gardens, joi 21 iunie incepand cu orele 19, cu alcovuri romantice si o colectie plina de flori.

debutul the Philosophy collection by Lorenzo Serafini

Cu ocazia Pitti Bimbo, Lorenzo Serafini lanseaza linia de imbracaminte pentru copii Philosophy primavara vara 2019, produsa si distribuita licentiat de catre Gimel.

Dondup alege platforma lui Pitti Bimbo pentru a-si lansa noua directie

Dondup se intoarce laPitti Bimbo si isi prezinta noua directie cu o intalnire de presa in interiorul POP Arena in ziua de vineri 22 iunie ce va implica si participarea lui Matteo Marzotto.

DSquared2 – sfarsitul unei petreceri de un an, pentru a celebra primii 5 ani a liniei de copii si o colectie capsula.

DSquared2 participa pentru prima data la Pitti Bimbo si comunica lumea sa in spatiul independent din Fortezza da Basso. Pe 21 iunie, incepand cu orele 21, va fi sarbatorit un sfarsit palpitant de un an si 5 ani a liniei de copii, alaturi de nasterea unei noi colectii capsula.

The 60 YEARS OF CHICCO – CHICCO GENERATION exhibition-event.

Pentru a sarbatori cea de-a saizecea aniversare, Chicco va organiza un eveniment de expozitie care va vorbi cu cei care, generatie de generatie, au crescut impreuna cu brandul iconic de ingrijire al copiilor, inconjurat de atentia si produsele sale. Milenialii, Generatiile X si Y, nativii digitali si Baby Boomers: generatii care sunt indepartate unul de celalalt, dar se unesc in generatia Chicco. O legatura de afectiune si emotii pe care o putem redescoperi in itinerarul amuzant si colorat al expozitiei.

YCCS present the Charta Smeralda at Pitti Bimbo

One Ocean Foundation, platforma italiana dedicata protectiei oceanului, creata de Yacht Club Costa Smeralda (YCCS), prezinta regulile sale de bun comportament pentru conservarea mediului marin – Charta Smeralda – pentru expozantii Pitti Bimbo. Riccardo Bonadeo – vicepresedinte executiv al Fondazione si Commodore of YCCS – prezinta mascota AQUA, un prieten al copiilor, marturie a prioritatii pe care Fondazione o acorda noilor generatii. Aqua va fi prezenta intr-o zona dedicata a lui Pitti Bimbo pentru a sarbatori aceasta ocazie.

In plus, vor fi si alte noi nume si reveniri importante si care trebuiesc mentionate: Alberta Ferretti, Bikkenbergs, Custo Barcelona, Daniele Alessandrini, GCDS si Paciotti 4Us.

Info: pittimmagine.com