Pitti Immagine Bimbo 89 20-22 iunie 2019

Pitti Immagine Bimbo 89 (20-22 iunie 2019) reprezinta lumea articolelor de imbracaminte pentru copii si se intalneste la Florenta.

Pitti Immagine Bimbo 89 (20-22 iunie 2019) reprezinta lumea articolelor de imbracaminte pentru copii si se intalneste la Florenta. O privire de ansamblu asupra modei pentru copii, o platforma extraordinara pentru prezentarea noilor tendinte de viata pentru copii.

Exista ceva special care are loc la fiecare sase luni la saloanele Pitti Immagine. In cazul cercetarii companiei si a noilor proiecte ale echipei Pitti, evenimente si nume internationale, cautarea cumparatorilor, a jurnalistilor, influenceri si vizitatori din intreaga lume. O scanteie care produce alchimii care sunt intotdeauna diferite, un clic energetic si emotional greu de inteles si, in acelasi timp, factorul X care decreteaza succesul fiecarei numiri, stiind si incercand sa inteleaga.

Pitti Special Click este tema saloanelor din vara urmatoare: de asemenea, cu ocazia Pitti Bimbo, va sintetiza energia care circula in Fortress si care dintr-o data gaseste o directie, si astfel Piazzale Centrale se transforma din nou prin intermediul unui set de design editat de stilul de viata Sergio Colantuoni. De asemenea, Pitti Special Click este spus de noua campanie de promovare a saloanelor, semnata de artistul si fotograful Emilio Tini.

Info&foto: pittimaginne.com