Pitti Immagine Bimbo iunie 2019

Pitti Immagine Bimbo iunie 2019 se va desfasura la Fortezza da Basso in zilele de 20, 21, 22! Ce ne ofera aceasta editie?

Pitti Immagine Bimbo iunie 2019 se va desfasura la Fortezza da Basso in zilele de 20, 21, 22! Ce ne ofera aceasta editie? Vedem pe scurt in continuare! Pe scena de la etajul superior al Pavilionului Principal va fi o selectie de ilustatori internationali care participa la  Bologna Children’s Bookfair: Pitti Bimbo selecteaza si propune lucrarile unei echipe a celor considerati a fi unii dintre cei mai talentati ilustratori, creand o punte intre publicitate si moda.

SuperStreet
este sectiunea Pitti Bimbo care descrie universul denim mereu plin de viata si inclinatia catre strada a imbracamintei juniorilor si adolescentilor, conectate tot mai mult la planeta Sport Generation. O lume plina de culoare si dinamica a aparut cu o grafica si o ironie cu privire la echipamentele destinate copiilor care sunt liberi sa joace.
Sport Generation
este planeta care gazduieste marile branduri de sport si imbracamintea activa in Pavilionul Cavaniglia. Accentul este pus pe imbracamintea de agrement in acest spatiu, in care protagonistii sunt cele mai importante nume internationale din acest segment de imbracaminte pentru copii si colectiile pentru copii.
Info&foto: pittimmagine.com