Pitti Immagine Filati 84

Pitti Immagine Filati 84, evenimentul international cheie care prezinta lumea firelor pentru industria de tricotat, va avea loc la Florenta in perioada 23-25 ianuarie 2019.

Pitti Immagine Filati 84, evenimentul international cheie care prezinta lumea firelor pentru industria de tricotat, va avea loc la Florenta in perioada 23-25 ianuarie 2019.

Fiind conceput atat ca laborator tip concept cat si pentru a lansa noile tendinte globale al stilului de viata, Pitti Filati a evoluat sprijinind valoarea cercetarii si experimentarii, consolidand sinergiile dintre diferitele domenii si rolul decisiv jucat de Spazio Ricerca – punct de sprijin al tuturor expresiilor creative de ala targ.
Cu un design nou si dinamic, Pitti Immagine Filati 84 prezinta excelenta in fire la scara internationala, pentru publicul sau de cumparatori de top din intreaga lume si designerii de la cele mai prestigioase casa de moda care vin la Florenta in cautarea unor noi inspiratii. Targul ii intampina pe vizitatori cu o atmosfera unica, care este orientata atat spre afaceri, cat si pentru acumularea de idei extrem de creative.
Aceasta editie – Pitti Immagine Filati 84 – va cuprinde previzualizarile mondiale ale colectiilor de fire de tricotat pentru primavara – vara 2020.

Aceasta editie a companiei Pitti Immagine Filati 84 beneficiaza de subventia extraordinara a Ministerului Italiei pentru Dezvoltare Economica (MiSE – Ministero dello Sviluppo Economico) si a Agentiei de Comert italian (Agenzia ICE), ca parte a Planului Special 2018-2019 pentru sustinerea targurilor si creatiilor din Italia. Aceasta finantare este dedicata dezvoltarii ospitalitatii, a relatiilor cu mass-media si a activitatilor de publicitate.