Pitti Immagine Uomo-12-15-iunie-Highlights

Media

Pitti Immagine Uomo-12-15-iunie-Highlights

37

[intro]Lansari, proiecte speciale, reaparitii…[/intro]


Ermenegildo Zegna
Ermenegildo Zegna – Beachwear ia scena in spatiul independent Cortile del Teatrino si foloseste un format de prezentare experimental.

SEASE
In acest an, Polveriera va gazdui SEASE – SEA ca si in mare, EASE ca si a te elibera, elibereaza-te singur – brandul Giacomo si Franco Loro Piana. Acest brand de imbracaminte pentru barbati se adreseaza persoanelor care nu isi pot separa pasiunile. Fibrele naturale devin fibre de inalta performanta pentru imbracamintea activa, clasicitatea sartoriala evolueaza in informalitatea contemporana.

Nick Wooster X Paul & Shark

Paul & Shark prezinta Nick Wooster X Paul & Shark, o noua colaborare cu Nick Wooster, o colectie capsula care ilustreaza marca italiana vazuta si interpretata de designerul american eclectic.

Aisberg
Debutul noii linii de la Iceberg – ICE PLAY, este legat de lumea couture-ului de strada, prezentat intr-un spatiu independent.

Rossignol
Rossignol prezinta colectia sa – primavara vara 2019 inspirata de tema mobilitatii, de la munte pana in oras. Colectia este alcatuita din doua linii: mobilitatea urbana – designer Damir Doma si inspirata de lumea bicicletelor e-mountain si mobilitatea montana pentru stilul de viata activa al muntelui.

K-way, Sebago, Superga, Kappa
Grupul Basicnet prezinta marcile sale – K-Way, Sebago si Superga – in interiorul unei zone unice in cadrul Pavilionului Ghiaia; brandul sau Kappa va fi prezentat la locul monumental Corridoio dell’Arco.

La Martina
La Martina alege Pitti Uomo si un decor exclusivist in Pavilionul Ghiaia pentru a-si prezenta noua directie. O evolutie stilistica care reprezinta o expresie a vietii moderne si a noii culturi urbane, care influenteaza din ce in ce mai mult lumea milenianilor.

Band of Outsiders
Band of Outsiders va organiza prima sa prezentare ca parte a programului oficial Pitti Uomo, in cadrul Fortezza da Basso. Prezentarea va marca cea de-a 4-a colectie a directorului de design Angelo van Mol si a brand directorului Daniel Hettmann, si va prezenta o colectie inspirata de o calatorie scolara in Italia, cu o serie de colaborari, printre care se numara label-ul cult italian de sport Sergio Tacchini si marca britanica Kirk Originals.

A & R x Candiani Denim
Cu ocazia aniversarii a 80 de ani de la Candiani Denim, o colaborare speciala se naste intre Atelier & Repairs si renumita companie textila italiana. Colectia capsula A & R x Candiani Denim / Seria 001, lansata la nivel global la Pitti Uomo, va fi compusa dintr-o serie de articole de imbracaminte care utilizeaza tesatura Re-Gen Candiani – 100% denim durabil.

5 Curators/ one space
T-Michael – designerul si artistul cunoscut pentru calitatea si inovatia creatiilor sale – prezinta “5 Curatori / un spatiu”, un proiect de povestiri vizuale in care cinci creatori de moda – Gerold Brenner, Tom Stubbs, Harris Elliott, Noriaki Moriguchi si T-Michael – elibereaza energia lor creativa si pasiunea pentru imbracamintea clasica prin ilustrarea abilitatii stilistice a unei selectii de branduri / designeri: 419 Colectiv, Garnison, Norvegian Rain, Riedizione, T-Michael, Uru Tokyo si Y. & Sons.

Philippe Model Paris
Philippe Model Paris alege Pitti Uomo pentru a-si prezenta noul proiect prin intermediul unei instalatii exclusive la Fortezza. Un proiect inovator care imbina creativitatea, patrimoniul parizian si know-how-ul italian.

Norton Clothing
Universul feeric al Norton Clothing, cu pasiunea sa pentru motociclete, se instaleaza intr-un spatiu de la Magazzino 02.

Il Bisonte
Il Bisonte isi prezinta noul curs intr-o instalatie specifica locatiei in gradina Villa Vittoria, proiectata de eclecticul Felice Limosani.

Info: pittimmagine.com

Comments are off this post!