Pitti Immagine Uomo-Guest Nation Georgia

Media

Pitti Immagine Uomo-Guest Nation Georgia

217

Cele mai promitatoare nume de pe scena georgiana vor fi protagonistii Guest Nation, proiect special realizat de Pitti Uomo si promovat de  Fondazione Pitti Immagine Discovery, care se concentreaza pe starurile in crestere de pe scena creativa si economica internationala. In colaborare cu MERCEDES BENZ FASHION WEEK TBILISI, sase branduri si designeri georgieni vor prezenta colectiile lor la Fortezza da Basso, in zona speciala Spazio Carra: AZNAURI, ANUKA KEBURIA, GOLA DAMIAN, SITUATIONIST, TATUNA NIKOLAISHVILI , VASKA.

Guest Nation Georgia este un proiect posibil si datorita sprijinului LEPL Enterprise Georgia, agentie condusa de Ministerul Economiei al Georgiei, care promoveaza dezvoltarea economica a tarii.

ANUKA KEBURIA

Absolvent al cursului Shoe Design course la St. Martin University of Art in Londra si avand un background foarte bogat care include designul costumelor pentru teatru, designerul georgian Anuka Keburia a fondat brandul care-i poarta numele. Linia este una din materiale naturale, accesoriile si incaltamintea sunt combinate intr-o maniera artizanala inalta calificata, laitmotivul fiind utilizarea stilului negru si minimalist care uneste stilul de strada unisex.

 

AZNAURI

Fondat in 2016 in Tibilisi, Aznauri, impreună cu Irakli Rusadze – fondator al brandului Situationist, in calitate de director creativ, combina traditia – incepand cu numele brandului – care este o revenire la nobilimea clasica georgiana – cu stiluri inspirate din anii 90, pentru un minimalism modern nou. Lansat initial cu o linie de imbracaminte unisex, brandul ofera acum o colectie completa si cu genti de mana si incaltaminte.

GOLA DAMIAN

Noul dandy: in creatiile brandului Gola Damian taieturile din imbracamintea sport si formele sunt scoase in evidenta prin intermediul materialelor fine si modelelor inconfundabile. Cu legaturi intre contemporan si stilurile victoriene, colectiile brandului combina o multitudine de inspiratii ecletice pentru un stil high top si unic.

SITUATIONIST

Irakli Rusadze este unul dintre cei mai cunoscuti designeri georgieni pe plan international, prezentandu-si ultima colectie in cadrul Milan Fashion Week, avand ca sursa de inspiratie tara natala si femeile care au crescut intr-o perioada dificila post sovietica. In creatiile sale – iubite de insasi Gigi Hadid, croitoria puternica, intalneste un stil de epoca cu influente georgiene.

TATUNA NIKOLAISHVILI

Pasiunea pentru design si moda inca din copilarie, se transpune in creatiile Tatuna Nikolaishvili, cu forme neobisnuite, croiuri originale, pentru un stil feminin pe o nisa moderna.

VASKA

Cu o diploma in arhitectura, Vasili Tabatadze a debutat in lumea modei cu prima sa colectie in 2005, iar in 2013, si-a creat propria marca Vaska. In creatiile sale, tesaturi speciale, cum ar fi matasurile antice japoneze si materialele naturale, sunt potrivite cu liniile si modelele specifice sculpturii, pentru o linie in editie limitata.

Comments are off this post!