Pitti Immagini Uomo 86 – Un Eveniment de Anvergura Dedicat Modei Internationale

Tendinte&Stil

Pitti Immagini Uomo 86 – Un Eveniment de Anvergura Dedicat Modei Internationale

16

In perioada 17 – 20 iunie 2014, va avea loc la Florenta, Pitti Immagine Uomo – un eveniment international in care vor fi prezente brand-uri importante ca: Add, Alberto Guardiani, ALMARE, Cantarelli, Closed, Edmund Ooi, Emanuel Berg, Etiquette Clothiers, Fullspot, G-Star Raw, John Chapman, Maria Santangelo, Pony, Rota, sa. Acest eveniment se adreseaza preponderent barbatilor, dar si femeilor, fiind prezentate produse in care se imbina nota clasica si noile tendinte, proiecte speciale, designeri internationali dar si noi talente.

Pitti Immagine Uomo – un eveniment cheie al comertului international, va intampina vizitatorii printr-o atmosfera unica si deosebita in care se vor impleti moda, cultura, afacerile si divertismentul. Pitti Uomo este in Florenta cel mai complet si inovator eveniment dedicat modei masculine in ansamblul ei.
In acelasi timp, in cadrul capodoperei renascentiste – Fortezza da Basso – construita de Alessandro de Medici in secolul al XVI-lea, moda feminina isi face simtita prezenta la cele mai inalte cote.
Peste 1000 de brand-uri din peste 30 de tari si-au anuntat prezenta in cadrul acestui eveniment, editia precedenta avand un numar de peste 30.000 de cumparatori, ceea ce face din Pitti Uomo un eveniment cu puternic accent international si care capata anvergura de la an la an.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *