Placeri nevinovate

Stil de viata

Placeri nevinovate

57

Incanta-ti viata cu aceste mici rasfaturi, fara sa ai mustrari de constiinta!

RUJ

Daca doresti si simti nevoia de putina terapie prin shopping pentru o stare de spirit mai buna, ai putea sari peste raionul cu incaltaminte. Sau rochii de seara! De ce nu ai merge sa iti cumperi un ruj? Cel din urma are si un pret rezonabil, iar in timp ce o incaltaminte sau o rochie de seara le poti purta o data la cateva zile sau o data pe luna, rujul il poti folosi in fiecare zi!

ruj

COLIER CULOARE TURCOAZ

O evadare putin exotica in aceasta perioada, ar fi foarte buna pentru oricine (chiar si un weekend!), dar nu toata lumea isi permite! Asa ca, de ce sa nu aduci tu putin din briza marii sa-ti rasfete parul sau sa simti nisipul de pe plaja intre degetele de la picioare, chiar daca acestea ating doar covorasele din casa? Achizitioneaza-ti un colier de culoarea turcoazului si vei fi mai aproape de locul visat!

colier-turcoaz

 

ALBUM FOTO

Ok, suntem intr-o perioada superdigitalizata, in care gadgeturile si smartphone-urile dau tonul! Dar nimeni, nu poate contesta placerea, nostalgia si emotia pe care ti-o da un album foto, in care ai fotografiile puse de-a lungul timpului, indiferent ca te uiti singura sau alaturi de cei dragi. Achizitioneaza-ti un astfel de album, pune fotografiile mai vechi, cele actuale; aceasta este o mica placere, care te face sa simti ca traiesti!

album-foto

CARTE MOTIVATIONALA

“Toate statisticile din lume nu pot masura caldura unui zambet”. Ai putea sa-ti alimentezi imaginatia, potentialul, modul de a fi, achizitionandu-ti o carte motivationala sau cu citate! Partea buna e ca – datorita internetului in primul rand – putem gasi o sumedenie de astfel de carti; unele au citate dragute, altele sunt amuzante, iar altele, te pot ajuta sa capeti increderea in tine sau sa te regasesti.

Comments are off this post!