Porsche Design si Puma au lansat noua colectie la Berlin

Vestimentatie

Porsche Design si Puma au lansat noua colectie la Berlin

Stil de viata si imbracaminte pentru strazile orasului.
343

Colaborarea dintre Porsche Design si Puma sub conceptul “Condus de dinamica urbana” a fost prezentata in mare stil in urma cu doar cateva zile, odata cu lansarea unei colectii de imbracaminte de sport, rezultat al parteneriatului Porsche Design si Puma, eveniment care a avut loc la Kuhlhaus Berlin. Un loc perfect pentru diverse spectacole, organizate pentru a prezenta natura dinamica a colectiei.

Cele doua marci se completeaza perfect, reunind exemple si experiente de succes din lumea sportului cu motor in acest nou parteneriat. Design-ul inspirat din punct de vedere tehnologic si al experientei know-how dintre Porsche Design si Puma, creeaza o sinergie perfecta, asa cum poate fi vazut in colectia inovatoare, avand sisteme de amortizare pentru pantofii sport, materiale ultra usoare si cusaturi lipite.

Principiul “gata pentru a reactiona” sustine intreaga gama, care include imbracamintea activa si aspectul inspirat sportiv statement. Colectia stabileste noi criterii functionale si de stabilire a materialelor si caracteristicilor inovatoare, incluzand Dual Thermo-R technology, care raspunde temperaturii pielii, materialului evoKNIT folosit pentru crearea zonelor functionale, tehnologia PUMA CELL, plus sistemul hibrid unic de amortizare. Detaliile tehnice, decupajele si modelele dinamice, sporesc identitatea vizuala a colectiei.

Colectia Porsche Design X Puma va fi disponibila incepand cu data de 1 martie 2019 in magazinele Porsche Design si online pe site-urile www.porsche-design.com si www.puma.com.

Foto&Info: image.net

Comments are off this post!