Portret de designer – Galia Lahav

Brand

Portret de designer – Galia Lahav

115

[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]G[/trendmag_dropcap]alia Lahav este o casa de moda specializata in rochii de mireasa si de seara de lux haute couture. Rochiile Galia Lahav┬ásunt extravagante, au detalii complexe foarte bine armonizate cu un design deosebit, creand iluzii ale spatelui, folosind dantela italiana fildes, matasea, toate acestea, contribuind la recunoasterea pe plan international ca un nume important pe aceasta nisa.

Filosofia

Rochiile sunt generoase, imaculate in detaliu si se are in vedere ca fiecare creatie sa stea perfect pe corp, iar a oferi cele mai bune servicii, sta la baza filosofiei casei de moda. Scopul casei Galia Lahav este sa ofere creatii curate, cu atentie la detalii – de la dantela si pana la cele mai complexe margele inserate, rochii premium extravagante, dar si confortabile. De la bust la solduri, fiecare rochie, este realizata in asa fel incat, sa se adapteze fizicului fiecarei cumparatoare, in acelasi timp, pastrandu-se cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea.

Toate rochiile Galia Lahav sunt realizate manual, folosind tehnici de cusut de lux dintre cele mai bune, creatiile putand fi gasite in peste 40 de magazine din intreaga Europa, Australia si SUA.

colectia-la-dolce-vita-galia-lahav-Paradicio

Istoria

Galia provine dintr-o familie de croitorese decenta din Rusia, ea incepand prin predarea cursurilor de arta in cartierul sau, de aici si gustul artistic deosebit. De cand era mica, ea a fost atrasa de design vestimentar si cusut, iar de-a lungul timpului, si-a cultivat aceasta dorinta, proiectand arta in moda si combinandu-le intr-un mod unic si personal.
Evolutia sa in lumea design-ului, a fost una graduala, iar in 1985 in mica localitate Ashdod, ea si-a inceput afacerea. Modul unic custom-made de aplicare a dantelei de fildes, au ajutat-o sa evolueze, astfel ca, in cativa ani, ea a pus bazele casei de moda haute couture Galia Lahav. Astazi, ea realizeaza rochii de seara si de nunta personalizate.

colectia-tales-of-the-jazz-age-galia-lahav-Daisy-Front

Peste tot in lume, de la persoane mai putin publice, pana la cele prezente pe covorul rosu. Tragandu-si radacinile din lumea artei, ea combina in fiecare creatie – arta cu cu moda, in ultimii 30 de ani, creand un imperiu al modei, care se identifica prin crearea rochiilor haute couture de lux, cu o mare atentie indreptata spre detalii si estetica.
Astazi, Galia Lahav este unul dintre cele mai importante nume pe plan international, prin personalizarea intr-un mod unic al celor mai pretentioase si rafinate gusturi aristocrate. Filosofia ei este in stransa legatura cu originile, elementele romantice si dramatice, regasindu-se in orice creatie, fiecare rochie fiind unica si atragand atentia.

colectia-les-reves-bohemians

Studioul

Atelierul de creatie este situat in inima Israelului – Tel Aviv, cu peste 100 de angajati, experti in tot ce inseamna cusut, design, marketing, comunicare si tot ce se realizeaza in casa de moda. Galia Lahav considera ca elementele de creare ale unei rochii de mireasa, trebuie sa fie intime si personale, ceea ce se transpune in filosofia casei de moda si se reflecta in creatii.

Info&Foto: galialahav.com

Vezi AICI colectia de debut rochii de mireasa ready-to-wear Gala by Galia Lahav!

Comments are off this post!