Pot avea o piele mai sanatoasa si ferma?

Frumusete

Pot avea o piele mai sanatoasa si ferma?

53

Daca am pielea aspra, uscata, sensibila, poate arata mai bine? Cu siguranta da, grazie multor produse aparute in ultima perioada, care hidrateaza pielea si ii da un aspect luminos si ferm.

Pielea nu arata deloc bine atunci cand este uscata, iar pentru cele dintre noi care o avem mai sensibila, aceasta perioada a anului nu este cea mai prietenoasa. Aerul rece, poluarea, aerul conditionat si schimbarile de temperatura – pe langa stres si lipsa somnului – pot aduce dezechilibre puternice in ceea ce priveste hidratarea naturala a pielii, ceea ce o face mai deshidratata, mai slaba. Partea buna – asa cum s-a mentionat in introducere, este ca avem astazi produse care au grija de pielea ta, iar acest lucru este la indemana oricui.

Exista astazi produse care ‘se ocupa’ de primele semnalmente ale pielii deshidratate. Daca iti simti pielea uscata, aspra, daca se vad anumite linii, daca pare o piele obosita, atunci este clar ca pielea are nevoie de ajutor. Exista creme care pot oferi hidratari care dureaza, care atrag umiditatea la piele si care nu contin substante chimice dure, parfumuri sau diversi coloranti. De asemenea, daca va doriti acea piele de invidiat, cautati produse care contin anumiti agenti care ‘leaga’ apa, umiditatea in piele si au minerale esentiale pentru piele; toate acestea contribuie la o piele hidratata, cu un aspect sanatos si moale. Anumite astfel de produse, pot elimina in acelasi timp si machiajele mai rezistente si asta fara a irita zona ochilor sau alte zone mai sensibile.

Comments are off this post!