Poti fi dezavantajata de geanta de mana?

Accesorii

Poti fi dezavantajata de geanta de mana?

32

DA! Geanta te poate dezavantaja, daca nu tii cont de raportul inaltime/greutate, de proportii in general!

Esti plinuta

– Ce nu trebuie facut!
Ceea ce tii cu tine, trebuie sa fie proportional cu dimensiunea corpului, asa ca stai departe de gentile de mana de dimensiuni reduse (in special clutch!).
– Ce trebuie facut! O geanta de mana de dimensiuni mai mari, bine structurata, aduce echilibru fizicului tau.

Esti inalta

– Ce nu trebuie facut!
Chiar daca esti inzestrata cu un fizic ideal, daca porti o poseta tip clutch avand dimensiuni si mai reduse, se creaza o disproportie destul de vizibila, lucru care siguranta nu ti-l doresti!
-Ce trebuie facut!
In cazul in care optezi pentru o geanta tip clutch de o dimensiune mai mare, eventual si de o culoare deschisa, aceasta decizie, poate crea echilibrul vizual de care ai nevoie!

Esti micuta de statura

– Ce nu trebuie facut!
Nu conteaza cat de mare este geanta, ci modul in care o porti! Daca esti micuta de statura si porti o geanta de dimensiuni mari tinand bratul inclinat la 90 de grade, vei ‘scadea’ considerabil in inaltime. Evita de asemenea, sa mai porti pe acelasi brate alte lucruri (haina sau esarfa care sa atarne).
– Ce trebuie facut!
Daca ai o geanta cu o curea mai lunga, cel mai bine este sa o porti pe umar. Este indicata o geanta tip satchel, care va crea iluzia inaltimii. Mai mult, te poti ‘folosi` de o pereche de incaltaminte cu tocuri.

Comments are off this post!