Practica holistica

Frumusete

Practica holistica

85

Daca vrei sa fii frumoasa si sanatoasa, trebuie sa combini cosmeticele naturale, practica holistica de ingrijire si aromoterapia, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru tine! Evident ca fiecare are propria modalitate si libertate de a combina orice ii este benefic.

In ziua de astazi, frumusetea verde a devenit foarte populara si asta datorita schimbarii constientizarii generale. Totul este profund conectat cu un ritual de frumusete, care se concentreaza pe conexiunea minte-corp, iar oamenii realizeaza ca frumusetea este mai mult decat ingrijirea pielii si faptul ca o practica holistica adecvata este esentiala.
Daca iti permite timpul si rabdarea, este indicata zilnic, de dimineata, o curatare profunda folosind ingrediente organice – ulei de seminte de canepa, apoi curatare cu ajutorul un cleanser; este indicat ulterior sa mergi pe o crema sau ser cu acid alfa lipoic. Continua ritualul cu un masaj facial cu ajutorul unor rollere speciale, pe care este indicat sa le tii la frigider; aplica apoi o crema pentru protectia solara si esti gata de plecare.

Evident ca si seara trebuie sa te cureti si este indicat sa folosesti abur cel putin de doua ori pe saptamana, la care sa adaugi diverse ierburi. Exfolierea este extrem de importanta si este bine sa o faci o singura data pe saptamana, iar printre ingrediente ar trebui sa se numere zaharul de cocos si Bromelain, care este enzima ananasului; aplica apoi o crema hidratanta! Indicat este ulei presat la rece din macese, cel putin de trei ori pe saptamana.
Pentru o practica holistica adecvata, este foarte indicat – in completarea acestor ritualuri de infrumusetare, practicarea yoga, dar si consumul ceaiului verde si/sau a ceaiului alb, cu lamaie sau ghimbir, mai ales atunci cand avem zile stresante.

Comments are off this post!