Prezentare Colectia D&G primavara vara 2015. In Cadrul Milan Fashion Week a Avut Loc Prezentarea Colectiei Dolce & Gabbana Primavara Vara 2015

Tendinte&Stil

Prezentare Colectia D&G primavara vara 2015. In Cadrul Milan Fashion Week a Avut Loc Prezentarea Colectiei Dolce & Gabbana Primavara Vara 2015

47

 Dolce & Gabbana si-a prezentat colectia primavara – vara 2015 in cadrul Saptamanei Modei de la Milano, o colectie inspirata din cultura spaniola, cu trimiteri la invazia spaniola in Sicilia de la inceputul secolului al XVI-lea, intre anii 1516-1713.
Primim vesti rele in fiecare zi, iar moda trebuie sa reflecte acest lucru…dar cateodata, ai nevoie si de un vis” a mentionat Gabbana, facand trimitere la colectia prezentata, despre care a mai adaugat ca nu are o agresivitate sexy, chiar daca este inspirata si din lenjeria intima. “Dupa 200 de ani de ocupatie, spaniolii au lasat: barocul, religia, culorile, florile”, a mai adaugat Stefano Gabbana, toate aceste elemente regasindu-se in colectia primavara vara 2015 D & G;“Vreau sa fiu fericit. Vreau sa mananc rosii si paste. Vreau pasiune” –  a continuat designerul, dupa terminarea spectacolului.
          Colectia Dolce & Gabbana primavara vara 2015 include: geci inspirate din imbracamintea matadorilor, pelerine cu franjuri, camasi albe stil toreador, rochii flamenco stratificate cu buline, sutiene negre, corsete de aur, in care au fost inserate dantela, trandafiri brodati, inimi de aur, tente de denim, iar culorile predominante au intre rosul incins, negrul dramatic, albul pur si aurul royal.

Va lasam in compania acestui spectacol deosebit!

Comments are off this post!