Prima colectie ONU din lana merinos

Vestimentatie

Prima colectie ONU din lana merinos

46

La jumatatea lunii aprilie 2018, ONU®-marca internationala de imbracaminte lifestyle din Japonia, a intrat oficial pe piata de imbracaminte cu lansarea primei colectii de imbracaminte pentru femei, realizata in principal din lana merinos. Integrand cele mai inalte standarde de sustenabilitate cu performanta, prima colectie pentru femei, este disponibila exclusiv online pe www.onuofficial.com din data de 18 aprilie ac.

[blockquote]Am intalnit o lana merinos, care are abilitatea innascuta de a regla microclimatul in haine si credem ca ar putea functiona pentru toate exercitiile yoga. In timp, am facut probe, rationamentul nostru dovedindu-se a fi corect. Practicantii yoga au nevoie sa fie foarte specifici, croit tehnic pentru practica lor, pentru a face fata transpiratiei in timpul practicii.[/blockquote]

a declarat Yoshi Mizumori, CEO – Life Fibre Company.

Yoga este in plina expansiune si se spune ca in Statele Unite exista 36 de milioane de yoghini, iar numarul acestora creste de la an la an. Abordarea ONU® in privinta imbracamintei, incepe cu stiluri perfecte pentru yoghini si utilizeaza materiale merinos pentru aproape toate produsele. Lana merinos este luata de pe spatele oilor, crescute intr-un mediu curat; lana lor este o resursa durabila, care se auto-innoieste.

Lana merinos nu doar ca este naturala si functionala, dar spre deosebire de alte fibre, este si moale si rezistenta, facand-o perfecta pentru inversiuni si o gama larga de miscari.

ONU® primavara-vara 2018 ofera 7 stiluri de baza pentru femei, inclusiv tricouri, tanks, sutiene top si pantaloni.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2018/04/prima-colectie-imbracaminte-ONU-femei-5.jpg”]

ONU®  este un brand international de imbracaminte, care produce exclusiv in Japonia, de la colectarea materialelor pana la produsul final de catre Life Fibre Company.

Info: pr.com&onuofficial.com/ Foto: onuofficial.com

Comments are off this post!