Prima intalnire si cum ne imbracam

Prima intalnire, in majoritatea cazurilor, este cea mai importanta, la fel ca impresia pe care o lasi.

Prima intalnire, in majoritatea cazurilor, este cea mai importanta, la fel ca impresia pe care o lasi; nu stii anume ce ii place sau ce nu, asta daca nu i-ai facut un “test vestimentar” inainte, in cazul in care v-ati cunoscut online. Femeile trebuie sa-si aleaga cu atentie rochiile, pentru ca acestea pot trimite diverse semnale si nu vrei mesaje nerealiste, mai ales daca este vorba de dragoste, daca doresti ceva mai serios. Si, conform studiilor, culorile trimit mesaje importante cand vine vorba de iubire, de aceea trebuie sa fii foarte atenta cand faci alegerea vestimentara.

Albul

Nu multe fete vor alege albul pentru prima oara, pentru ca nu stiu la ce sa se astepte. Cu toate acestea, albul transmite mesaje despre puritatea femeii, despre curatenia generala si despre faptul ca sunt organizate in majoritatea privintelor, inclusiv acasa. Daca vrei sa transmiti aceste lucruri, atunci, alege aceasta culoare!

Albastrul

Aceasta culoare arata ca vei fi sincera daca totul se va desfasura asa cum ar fi normal! Fara nicio discutie este o culoare masculina, care oglindeste indrazneala, de aceea, ar fi bine sa o folosesti cu precadere in accesorii sau doar sa dai o atingere usor albastra rochiei.

Rosul

Rosul reprezinta centrul iubirii intr-o relatie, iar o femeie care are curajul sa isi exprime sentimentele folosind rosu, stie ce vrea. Daca l-ai intalnit online, ati comunicat indeajuns incat sa va cunoasteti destul de bine, poarta fara nicio problema rochia rosie si accesorizeaza-te in consecinta!

Negrul

O femeie care alege sa imbrace negrul la prima intalnire, arata ca este increzatoare si indrazneata, chiar daca este o culoare cu intelesuri controversate, chiar si intristare. Dar, pentru ca este prima intalnire, negrul exprima pozitivitate, datorita elegantei clasice exprimate. Indiferent ca alegi o rochie sau accesorii, negrul este mai mult decat potrivit, mai ales ca, barbatii respecta indrazneala si clasicul in privinta femeilor.

Rozul

Indiferent ca te imbraci toata sau doar te accesorizezi, rozul ar indica … nepasare. Desi nu ar fi indicat sa faci o astfel de impresie pentru prima data, poti lua aceasta decizie dupa cum il “simti” pe el. Daca ati stabilit ca intalnirea sa fie una gen picnic sau o terasa, poate ca este o alegere foarte inspirata.

Cunoscand semnificatiile principalelor culori, stii ce semnal vrei sa transmiti, daca vrei sa transmiti la prima intalnire. Amestecarea culorilor poate crea confuzie, in special pentru un barbat care cunoaste semnificatiile lor, de aceea, daca doresti sa transmiti un mesaj, mergi pe o culoare dominanta!