Primavara vara 2019 Laurel

Tendinte&Stil

Primavara vara 2019 Laurel

113

The future is colorful“ este titlul noii colectii Laurel pentru primavara vara 2019.

Viziunea care conduce aceasta colectie este diversitatea, ca un manifest pentru viitor. Viitorul este colorat: o fuziune a feminitatii, individualitatii si varietatii multiple, care se reunesc pentru a prezenta pasiunea comuna pentru moda. Moda este la fel de diversa ca femeile care o poarta. Indiferent de origini, cultura, varsta, culori, taieturi si tesaturi, misiunea modei este aceea de a comunica emotiile. Diferite LOOK-uri pentru varietatea povestilor foarte diferite spuse de viata, care devin semnificative numai atunci cand interpretarea personala adauga stralucirea. Impreuna, elementele din colectie prezinta un soi de neegalat, esenta vara, o senzualitate subtila exotica: stralucitoare, vibranta si colorata.

a declarat Elisabeth Schwaiger – Head of Design.

Aceste obiective sunt intruchipate in tesaturi plutitoare, matase, culori bogate stralucitoare, printuri exotice, dantela delicata si broderie jucausa; liniile sunt lungi si curgatoare, creand lumina, un sentiment aerisit vara. O paleta de bluze se imbina cu nuante curate, clare si amprente tropicale, in timp ce contrastele artistice sunt create prin combinarea fusurilor florale brodate cu blana scurta casual si dantele filigran sau fuste din tul cu hanorace supradimensionate.

Noptile de vara lungi sunt iluminate de o orbire a paietelor imbinate cu modele de brocart stralucitoare si pliuri moi in nuante delicate. Avand o eleganta casual si sportiva, culotte largi, tricouri de vara fine si modele sofisticate de maneci, ele reprezinta cartea de vizita perfecta pentru farmecul si diversitatea unica a colectiei.
Culorile intense, dungile revoltatoare si amprentele tropicale, ii imping pe purtatori in inima modei din jungla, stralucind cu elemente exotice de aplicatie din galben, portocaliu de soare … Un vis al unei nopti de vara din tesaturi si elemente naturale, care este esenta sofisticarii, cu topuri fara umeri si rochii care surprind un amestec de puritate si senzualitate.

Foto&info: image.net

Comments are off this post!