Primul Numar al Revistei Famost A Fost Lansat in Data de 24.03.2014 !

Revista Famost

Primul Numar al Revistei Famost A Fost Lansat in Data de 24.03.2014 !

20

Primul numar al revistei FAMOST a fost lansat in varianta online pe data de 24.03.2014 (pentru luna aprilie!).

Aceasta revista este dedicata cu preponderenta modelling-ului, modei, frumusetii si tot ce ne ofera aceasta vasta industrie. Vom incerca imbunatatirea ei in mod continuu si vom face tot posibilul sa va oferim informatii de calitate si cat mai utile din domeniile pe care le trateaza.

In acest prim numar al Revistei FAMOST – editia aprilie 2014, avem ca titluri ca “Tendinte de Aranjare a Parului 2014“, “Machiaj in Functie de Forma Ochilor“, “Totul despre Keratina” – un nou plus pentru orasul Galati oferit de Salonul de Infrumusetare Migoto Spa, “Interviu Gabriel’s Fashion” – un frumos interviu despre ce inseamna Gabriel’s Fashion, “Pozitii de Fotografiat” – Un Mic Ghid despre Pozitii Elementare de Fotografiat Utile Atat pentru Model Cat si pentru Fotografi si multe altele.

Revista cuprinde de asemenea la paginile 8, 9, 10 si 11, un pictorial cu Cristina T. – model inscris pe site-ul www.famost.ro.

Va vom tine de asemenea la curent cu toate noutatile care vor apare in viitoarele numere ale revistei!

 

In speranta ca Revista FAMOST va poate oferi lucruri si informatii utile, va dorim lectura placuta, iar pentru vizionarea/descarcarea revistei APASATI ACEST LINK, pentru a fi redirectionati !

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *