Printre Blogurile de Moda din Romania cu Cristina Feather (X)

Tendinte&Stil

Printre Blogurile de Moda din Romania cu Cristina Feather (X)

34

O cautare a termenului ”stil” in dictionar se termina repede si ne lasa usor descumpanite. Nu, nu e de ajuns o explicatie neutra, impersonala, ea nu produce reprezentarea mentala a nimic din ceea ce insumeaza cu adevarat cuvantul. E nevoie si de imagini! Ce ar fi daca definitia de dictionar a stilului ar fi insotita de imaginile de pe blogul Cristinei? Ar fi ceva!

Iata ce ne spune Cristina despre ea: ”lucrez de mai mult de 5 ani in domeniul modei, timp in care am colaborat cu mai multe reviste, magazine online, designeri romani si vedete, ca stilist si editor de moda, dar mi-am dezvoltat si blogul personal, unde imi place sa gasesc solutii la problemele vestimentare ale cititoarelor mele si sa experimentez noi directii stilistice alaturi de ele – pe www.cristinafeather.com. In prezent lucrez ca Fashion Buyer pentru un magazin online”.

cristina-feather-royal-chapeau

Fiindca este o mare consumatoare de bloguri personale si de street style si e de-a dreptul Instagram addict, iar una dintre placerile ei cele mai mari sunt filmele (mai ales cele vechi), nu e de mirare ca ceea ce o inspira este tot acest mix.

Bloggerul meu preferat este, de departe, Leandra Medine, pentru cum se imbraca, dar si pentru felul in care scrie. Intotdeauna un text bun o sa ma faca sa ma intorc, mai mult decat o poza buna”, afirma Cristina.

Pe Instagram urmareste o gramada de bloguri, stilisti, reviste, oameni creativi in mai multe domenii, iar printre conturile ei preferate se numara: @garypeppergirl @ walkinwonderland @hedvisgo @margaret__zhang. Pe ea o gasiti pe Instagram la @CristinaFeather!

Care este stilul care o defineste? ”Cele mai abreviate piese din dulapul meu sunt jeansii, tricourile basic, rochiile din jerseu si puloverele largi. Pe acestea le asociez mereu cu piese de lenjerie din dantela, cu accesorii delicate, cu topuri din matase si croiuri care au ceva simplu si sexy in acelasi timp. Cred ca mi se potriveste un stil urban, modern, dar accentul e mereu pe confort si pe detalii cu un aer usor
erotic.

Asadar, prin experienta si recomandarile sale in materie de moda, Cristina si-a castigat dreptul de a fi un punct de reper in sensul originalitatii si al bunului gust.

Ei, domnilor care construiti sensuri si cuvinte, va ganditi si la un dictionar in imagini? Nu de alta, dar acestea sunt asteptarile erei vizuale in care traim! Iar la termenul ”stil” vrem multe, multe, multe poze! Cele mai multe!

Your email address will not be published. Required fields are marked *