Printre blogurile de moda din Romania cu Alina Boda

Tendinte&Stil

Printre blogurile de moda din Romania cu Alina Boda

219

T e x t : Avera Make-up Artist


Alina Boda (https://alinaboda.ro, www.facebook.com/alinabodablog) este genul de femeie dupa care oricine isi intoarce capul si, pana aici, ea nu are nimic diferit fata de sutele de alte frumuseti pe care iti este dat sa le intalnesti cu privirea intr-o viata. Dar, pe langa faptul ca e atragatoare, Alina este o tanara care cucereste si prin ceea ce spune, fie ca asta se intampla in timpul serviciului (este o stewardeza licentiata in Statistica) sau in timpul liber, la intalnirile cu prietenii reali sau virtuali. Cu acestia din urma a facut cunostinta prin intermediul blogului ei, despre care vorbeste cu pasiunea omului legat de tot ceea ce ii aduce echilibru, armonie, relaxare si ragazul de a impartasi idei.

Cele mai multe postari ale Alinei sunt din zona de lifestyle, privita in toate dimensiunile sale: moda, fotografie, calatorii, arta sau orice alt domeniu prin care respira frumosul. Recunoaste ca, desi activeaza pe blog din 2013, a facut o pauza de un an, din cauza timpului insuficient. Insa, odata revenita, nu a mai abandonat proiectul, indiferent de cat de greu i-a fost uneori:

Inseamna mult pentru mine ca am facut din asta o menire, sa vad ca sfaturile mele ajuta alti oameni; oameni care imi scriu, care ma vad un exemplu si care ar vrea 30 minute din timpul meu, doar ca sa ma cunoasca mai bine.

Desi se defineste ”o fire dificila si nemaiintalnita”, jurnalul ei virtual vine sa o contrazica oarecum, fiindca scoate la iveala o fiinta extrem de sensibila, empatica, dornica sa relationeze si sa ofere detalii care i-ar putea ajuta pe cei nehotarati, aflati in cautare de sugestii sau de idei. De pilda, isi asuma cu toata responsabilitatea faptul ca in garderoba ei se afla si itemi achizitionati din magazine second-hand, outlet-uri sau magazine no-name, iar asta nu e dovada de precaritate materiala, ci de originalitate, pentru ca oricand poti gasi acel element care sa complimenteze la modul absolut o tinuta:

trendurile vin si mor, doar stilul este cel care trebuie conturat si asumat; trebuie sa purtam hainele cu o anumita atitudine. Atitudinea trebuie sa ne faca sa fim interesante, nu firma hainelor sau pretul acestora.

Adepta a expresiei ”omul face haina, nu haina il face pe om”, Alina a apreciat intotdeauna oamenii cu bun gust si, urmand modelul lor, a si reusit sa fie unul dintre ei. Participarile ei la diverse evenimente de pe teritoriul generos al fashion-ului i-au permis desavarsirea gusturilor, iar nominalizarea la gala anuala Digital Divas Awards a venit ca o recunoastere a muncii si a eforturilor pe care le-a sustinut in cadrul comunitatii bloggerilor de frumusete si de moda.
Legat de meseria ei, spune ca, in ciuda povestii frumoase pe care ti-o imaginezi a fi, aceasta presupune si foarte multa responsabilitate, rabdare, dorinta de a invata permanent, pentru ca un insotitor de zbor este, in acelasi timp,

persoana de sprijin, specialist in vanzari, medic, pompier, ospatar si cel mai important: omul care asigura siguranta pasagerilor.

Prin urmare, care este secretul care face din Alina Boda o femeie de invidiat? Dupa noi, ingredientele ar fi cam acestea: iubire de frumos, in toate formele lui, lipsa concesiilor cand vine vorba de propriile aspiratii, determinare in a-ti urma visurile, incredere de sine si cultivarea pasiunilor care fac inima usoara. Cum sa nu stralucesti astfel?

 

Comments are off this post!