Printre blogurile de moda din Romania cu Cristiana Cornea

Tendinte&Stil

Printre blogurile de moda din Romania cu Cristiana Cornea

84

[dropcap custom_class=”bl”] Am cautat o persoana creativa (cu talent la scris povesti), organizata (eventual sa tina 15 agende in acelasi timp), eficienta (sa isi inceapa musai ziua cu o cafea buna), versatila (sa calatoreasca printre reviste, lanturi de hosteluri si firme de relatii publice). Si, spre incantarea noastra, singura care a corespuns profilului a fost Cristiana Cornea. [/dropcap]

Daca ai curiozitatea sa faci o vizita pe www.cristiacornea.ro, afli o gramada de lucruri faine care nu tin doar de abilitatile ei profesionale, ci si de pasiunile ei, fiindca blogul este locul perfect in care « artistul (din ea) iese la iveala ».
Daca vrei sa afli cum iti alegi o rochie pentru diverse evenimente, cum iti iei ochelarii de soare in functie de fizionomie sau cum iti organizezi geanta pentru o petrecere, arunca un ochi in sectiunea Fashion unde vei gasi, de asemenea, si multe propuneri de tinute interesante, originale, care imbina trendurile actuale cu feminitatea dintotdeauna, astfel incat sa rezulte un mix care sa ii poarte amprenta.

Daca esti iubitoare de calatorii, afla ca nu doar strainatatea poate fi fascinanta. Evident, o excursie in Olanda, chiar si pentru un schimb de experienta, va ramane pentru totdeauna intiparita in memorie, insa nici Bucurestiul nu poate fi de neglijat, mai ales de catre bloggerii si influencerii care vin de pe alte meleaguri, in explorarea unor noi teritorii, pline de provocari.
Dar ia spune: n-ai vrea sa stii care sunt placerile vinovate ale Cristianei? Ei bine, sa incepem cu toaaate sortimentele de cafea: neagra, cu lapte, cu frisca, la ibric, dar si cu surogatele acesteia: ciocolata calda cu bezea&others cookies. Yummmy!!
Si fiindca degustarile astea nu au cum sa nu dea o stare de bine, intervine the reading mood. O carte poate fi, cu siguranta, delicioasa, savurata cand trebuie! Locul de unde isi procura cele mai bune volume este www.Iuppy.ro si, de acolo, sau de oriunde, a luat cateva tituluri de care este tare legata: Jojo Moyes-« Inainte sa te cunosc » (despre care am facut si noi o recenzie intr-unul dintre numerele trecute ale revistei), Sheryl Sandberg- « Lean In », Amanda Palmer-« Arta de a cere »… si lista poate continua.

Cand ii permite timpul, adora sa participe la evenimente, fie ca vorbim de Social Media Summit, V/ART, Romanian Fashion Philosophy sau de teatru. Cristiana stie ca a fi conectata la realitate e mai important decat a te izola in visare, fiindca, pentru un freelancer, interactiunea poate da nastere unor idei interesante sau unor contacte care sa-i permita initierea unor proiecte noi.
Asa ca, dragile noastre, cand simtiti nevoia sa va destindeti pe un blog bun, scris de « un om intuitiv, bazat pe trairi, caruia ii place sa dea viata ideilor sale. Nu oricum. Ci scriind. Simtind. Creand. Boem. Aproape artist. In continua schimbare si descoperire », luati aminte la ce v-am spus!

Material realizat de Avera Makeup Artist

Comments are off this post!