Printre blogurile de moda din Romania cu Sinziana Iacob

Sinziana Iacob te invata ca nu e cazul sa renuntam la reverii si libertati ale imaginatiei, ca e frumos sa plutesti cu mintea, cu inima sau cu ce stii tu,...

Tu cand te-ai oprit din a crede in zane si in magie? Si de ce ai facut-o? Ti-ai imaginat, poate, ca odata inchis capitolul visarii, vei deveni un om mai responsabil, mai serios, mai ancorat in realitate? Dar… si mai trist ! Stiu, asta n-ai vrut-o, dar s-a intamplat, in virtutea inertiei.

Uite, Sinziana Iacob te invata, in felul ei, – fara ca nici macar sa faca din asta un scop in sine-, ca nu e cazul sa renuntam la reverii si libertati ale imaginatiei, ca e frumos sa plutesti cu mintea, cu inima sau cu ce stii tu, sa te desprinzi de lumea asta concreta, care, trebuie sa o recunoastem, nu ne da motive de satisfactie intotdeauna. Asa ca Sinziana isi gaseste zona de echilibru in blogul sau, www.sinzianaiacob.ro, in care ne «asteapta mereu cu prajituri si imbratisari».

E tanara, desi se lauda cu o colectie frumoasa de primaveri (28, dupa calculele noastre, deci nu multe !), si spune despre ea ca este un Flamingo, simbolul gratiei si al renasterii. De altfel, locul in care alege sa isi astearna gandurile poate fi asociat cu un spatiu al regasirii de sine, mai ales ca blogul a fost lansat intr-o zi de 1 Iunie, Ziua copilului. S-a intamplat asta dupa ce, timp de 4 ani, Sinziana a fost alaturi de Baby Deea in proiectul Black&White.

In general, imi place sa scriu despre beauty, stiluri de machiaj, sclipici, roz-uri, pasteluri, nori si creme pentru piele sensibila, dar o sa mai gasesti pe blogul meu si retete de macarons, outfit post-uri colorate, sugestii cu locuri faine de prin Bucuresti, poze din calatoriile mele sau sfaturi despre ce ai putea sa faci intr-o zi ploioasa. E riscant totusi cand, intr-o astfel de zi, alege sa faca o iesire prin mall, fiindca se recunoaste a nu fi genul care sa caute oferte, motiv pentru care «intotdeauna cumpar compulsiv obsesiv».

O explicatie ar putea sta in faptul ca nu isi face prea multe planuri de viitor, preferand sa traiasca intens clipa, cu tot ceea ce ii ofera prezentul, cu oscilarile lui de la o zi la alta.

Iar daca lucrurile bune vin la mine, nu pot sa fiu decat super happy si recunoscatoare,

spune Sinzi Flamingo. Ea « inimeste» pe toti cei care vin catre ea, curiosi sa vada pe unde a mai calatorit, cum s-a mai imbracat, la ce petreceri a mai fost sau ce festivaluri de cultura urbana i-au atras atentia.

Astfel stand lucrurile, nu putem decat s-o «inimim» si noi, la randu-ne, spunandu-i ca ne place aparitia ei diafana, imaginea ei de zana (in care toti ar trebui inca sa credem) si felul frumos in care isi traieste visurile. La fel ca si ea, si noi credem in magie!