Vestimentatie

HomeVestimentatiePrintre Blogurile de Moda din Romania cu Silvia Postolatiev
Printre Blogurile de Moda din Romania cu Silvia Postolatiev

Printre Blogurile de Moda din Romania cu Silvia Postolatiev

Am fost intrebata de catre editorii Revistei Famost care este solutia pentru o consumatoare de frumos cu o situatie decenta, insa nu high class, in cazul in care, vrand sa fie in pas cu moda, e nevoita sa faca permanent investitii. Altfel spus, e musai sa innoim garderoba in fiecare sezon? Ce facem cu toate hainele care, nemaifiind in trend, ne sufoca dulapurile?

Ei bine, pana acum 3 ani, probabil ca as fi dat un alt raspuns, insa in acest moment, in calitate de fashion blogger, mai intai la www.rockandroses.ro si acum la www.postolatieva.com, pot spune ca privesc hainele in general dintr-o alta perspectiva!

Noi fetele, mai ales daca ne dorim sa fim mereu in tendinte, vom investi constant in garderoba, in fiecare sezon. Este atat o necesitate, cat si o placere sa avem cele mai noi si mai chic piese, shopping-ul uneori avand un rol terapeutic, as spune. Evident, daca este facut haotic, efectul este unul pe masura: mereu ne vom plange ca nu avem cu ce ne imbraca, vesnica drama a femeilor. Propunerea mea este sa ne organizam un pic si, inainte de a ne arunca intr-o sesiune de shopping intens, sa privim in propriul sifonier si sa facem putina curatenie.

Dupa ce am scapat de piesele foarte uzate, demodate, pe care le putem dona, punem deoparte si acele haine aproape noi sau pe care nu am apucat sa le purtam vreodata, nici nu mai conteaza de ce. Pe acestea le puteti face cadou prietenelor sau chiar le puteti vinde. Brusc am ramas cu piesele de baza din sifonier, de la care vom porni spre crearea unor noi outfit-uri, prin completarea cu alte piese noi.

SILVIA POSTOLATIEV

Pe scurt, un top 5 piese de baza: 

–    cateva perechi de jeans (unul skiny, unul boyfriend, unul cu croi drept);
–    cateva tricouri simple (albe, negre, bej, gri);
–    o geaca de piele;
–    niste stilettos nude;
–    cateva accesorii: un ceas, niste ochelari de soare, o geanta de zi neagra, incapatoare.

Acum putem porni la shopping. La Smart Shopping! Cateva ponturi:

–    faceti shopping in perioada reducerilor!
–    pe langa brand-urile mass market, de unde ne cumparam majoritatea hainelor, puteti gasi mici comori in magazine tip outlet, discount, daca aveti rabdare sa cautati bine prin multitudinea de articole;
–     pentru cele pasionate de vintage, vizitati targurile de profil din capitala sau chiar magazinele second hand;
–    daca dispuneti de o suma mai mare deodata, faceti un shopping trip in strainatate doar pentru a achizitiona noile colectii sau pentru a profita de perioada reducerilor! Recomand calduros Londra sau Barcelona, ca destinatii ideale pentru shopping!
Asadar, cu putina inspiratie, putem face din noi o aparitie in trend care sa starneasca admiratia celorlalti.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»