Tendinte&Stil

HomeTendinte&StilPrintre Blogurile de Moda din Romania cu Alexandra Moldovan (VI)
Printre Blogurile de Moda din Romania cu Alexandra Moldovan (VI)

Printre Blogurile de Moda din Romania cu Alexandra Moldovan (VI)

Nume: Alexandra Moldovan. Blog: The Fashion Creed. Pasionata. Surprinzatoare.
Radioasa. Genul de fata dupa care siiigur intorci capul pe strada sau oriunde o vezi, fiindca te
inspira, fiindca e diferita, fiindca isi poarta cu naturalete atuurile. Deviza ei: ”Keep it simple!
Ca formatori de opinie in privinta modei, avem datoria de a orienta gustul estetic al tinerelor tocmai catre niste figuri reprezentative, adevarate modele de la care sa se poata imprumuta elemente de stil care, combinate cu personalitatea individuala a fiecareia, sa asigure mixul perfect pentru o aparitie reusita. De la Alexandra, dorind sa aflam cum isi defineste stilul, am aflat ca incearca sa si-l pastreze cat mai spre minimalist, ca nu ii place sa poarte accesorii in mod deosebit si ca, uneori, este adepta tinutelor cu linii masculine. ”Nu imi plac culorile, ma imbrac foarte des in negru, mai ales ca job-ul imi impune acest lucru. Oricum, negrul este si va ramane in continuare o alegere eleganta, in care nu poti da gres”, afirma ea.

Intrebata fiind care sunt magazinele de unde isi achizitioneaza cele mai multe articole vestimentare, aceasta ne-a spus ca face shopping din Zara, H&M si chiar din outleturi, unde gaseste piese Asos sau Rivers Island. Interesant este faptul ca, de o vreme incoace, ea a inceput sa lucreze cu diferiti croitori care ii fac piese unice, reprezentative stilului ei. Noi credem ca este o idee buna, mai ales ca nu intotdeauna magazinele vin cu cea mai variata oferta, iar riscul de a regasi tinuta ta
si pe alte fete este destul de mare.

Ce ne place la Alexandra este faptul ca, pe blogul ei, vine saptamanal si cu alternative de machiaj, dand sfaturi si impartasind secrete celor care doresc sa fie la fel de stralucitoare ca ea. Asadar, a fi la curent cu postarile ei inseamna a tine pulsul modei si al frumusetii, in incercarea fiecareia dintre noi de a face un pas inainte pentru a-si imbunatati imaginea.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»