Printre blogurile de moda din Romania – XII cu Andreea Chirila

Tendinte&Stil

Printre blogurile de moda din Romania – XII cu Andreea Chirila

35

Cod rosu de stil! Ai uitat parola? Say Rouge! Exact! In traducere romaneasca, Andreea Chirila. O fata cu un chip angelic si un caracter frumos care, desi nu a intrat in sfera blogging-ului de foarte mult timp, a avut o evolutie rapida. Platforma sayrouge.com a fost lansata in luna decembrie a anului trecut, punand-o pe Andreea in contact cu evenimente din lumea modei precum Milan Fashion Week sau Feeric Fashion Days.

bloguri-din-romania-andreea-chirila-2

Totusi, cel mai mai important proiect la care a luat parte este Glamour Street Fashion Show.

”Evenimentul, propus de revista Glamour cu ocazia aniversarii in luna noiembrie a noua ani de activitate, a fost demarat in august, cand 11 bloggerite din Romania, printre care si eu, au fost alese drept ambasadoare ale evenimentului. Fiecare si-a „construit” o echipa de 10 fete pasionate de lumea modei, urmand ca, in noiembrie, sa participe impreuna cu acestea la cel mai fancy eveniment al anului”

spune Andreea. Noi ii uram succes, pentru ca stim ca si in cercurile in care se invarte ea exista competitie, insa una stimulanta, constructiva!
Daca iti place felul in care se imbraca Andreea, afla ca face mult shopping online, dar iubeste si targurile vintage, asa ca nu duce lipsa de idei pentru a-si procura articolele vestimentare dorite.
Ne-a placut recomandarea ei pentru fetele care iubesc moda, dar care nu au suficiente resurse financiare pentru a-si satisface toate capriciile: in primul rand, ele trebuie

”sa fie creative si sa nu se lase intimidate de falsa conceptie ca e nevoie de multi bani pentru a arata bine! E de preferat sa investesti in piese mai putine, de calitate si versatile, decat sa mergi pe principiul cantitatii. Totodata, targurile si magazinele vintage sunt o inepuizabila sursa de inspiratie atunci cand vrei sa construiesti un outfit inedit!”

bloguri-din-romania-andreea-chirila-3

Daca adaugam la sursele deja amintite de Andreea si blogul pe care il administreaza, atunci chiar nu avem motive de ingrijorare, nici chiar in cea mai neinspirata zi a noastra. Exista mereu solutii. Deci… ai retinut parola de acces pentru a fi trendy? Repeat after me: Say Rouge!!

Puteti accesa Revista Famost AICI!

Avera Make-up Artist

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *