Protectia impotriva imbatranirii

Frumusete

Protectia impotriva imbatranirii

366

Protectia impotriva imbatranirii este si va fi mereu un subiect delicat, pana in momentul in care, cel mai probabil, se va gasi produsul minune, mai bine zis raspunsul la intrebarea: care este cel mai bun produs pentru protectia generala impotriva imbatranirii?

Produsele concepute in mod special pentru zona gatului si a pieptului pot hidrata, netezi si umple pielea, pot minimiza aspectul cutelor si reduce pigmentarea. Pentru cele mai bune rezultate, cauta produse care au ingrediente ca antioxidanti, retinoizi, factori de crestere, agenti de reparare a AND-ului (enzime care repara deteriorarea pielii). Daca esti ingrijorata de ridurile ce pot aparea in zona pieptului in timp ce dormi, foloseste dischete adezive cu silicon! Chiar daca nu sunt multe studii care sa ateste beneficiile lor, chiar sunt eficiente!

Ai o anumita problema a pielii pe care o vrei eliminata? In continuare, cele mai importante!

minimizare aspect piele ‘creponata

Aceasta problema, acest aspect al pielii de pe piept, se datoreaza in majoritatea cazurilor expunerii la soare, care da nastere liniilor fine si degradarii elastinei. Synergie SupremaC Skin poate fi aplicat noaptea, un produs care contine ingrediente de stimulare a colagenului, ca retinol, peptide, ori factori de crestere; indicat este si Murad Retinol Youth Renewal Night Cream RRP.

reducerea liniilor

Majoritatea celor dintre noi avem linii pe gat in mod natural, doar ca, odata cu varsta, apar altele, pe masura ce colagenul se epuizeaza. Mergi pe protectie solara, mentine o buna pozitie, tine telefonul la nivelul ochilor si foloseste tratament anti riduri care contine oligopeptid palmitoyl, un amestect de acizi grasi care incurajeaza productia de colagen. Dr. LeWinn’s Reversaderm Collagen Accelerator Serum

estomparea liniilor

Pigmentarea este de obicei, rezultatul expunerii la soare pe termen indelungat, dar in multe cazuri, poate fi si o problema medicala. Daca exista noi pete, acestea trebuiesc verificate de medic pentru a confirma daca sunt rezultate benigne si nu cancer de piele. Daca medicul afirma ca este exclusa problema medicala, se pot folosi multe produse de luminare. Acestea contin de obicei o serie de combinatii de ingrediente active, incluzand vitamina C, acid kojic, extract de lemn dulce, acid glicolic si acid azelaic. Le Roche Posay Pigmentclar Serum

netezire

Lasarea pielii de-a lungul maxilarului, gatului si zonei decolteului, este un proces care are loc pe masura trecerii anilor, pe masura ce elastina si colagenul incep sa se descompuna. Produsele topice au o valoare mai mica pentru acest tip de imbatranire, iar optiunile de tratament includ dispozitive de radiofrecventa, terapie cu ultrasunete si interventii chirugicale pentru ridicarea pielii la gat. Toate acestea au avantaje si riscuri specifice, pot fi consumatoare de resurse si timp, de aceea, inainte de toate, cauta un medic specializat de incredere.

Comments are off this post!