Vestimentatie

HomeVestimentatiePuloverele Pentru Barbati: Esti Interesat de Calitate, Usurinta In Intretinere sau Pret?
Puloverele Pentru Barbati: Esti Interesat de Calitate, Usurinta In Intretinere sau Pret?

Puloverele Pentru Barbati: Esti Interesat de Calitate, Usurinta In Intretinere sau Pret?

Cand vine vorba de anotimpurile reci, barbatii prezinta o anumita stangacie si conservatorism in a combina piesele vestimentare si culorile. Nu profita la maxim de stilurile diferite care exista, culorile neutre fiind cele care sunt cautate. Fie ca alegem pulovere mai plinute sau mai subtiri, uni sau cu diverse modele, trebuie sa tinem cont de calitatea materialului si pe cat posibil, sa imbinam elementele clasice ale designului si culorilor cu tendintele perioadei respective.

Lana – destul de populara la noi, este unul din cele mai calduroase materiale. Este un material moale care retine caldura si atunci cand este umed. Este indicata spalarea manuala intr-o apa calduta sau curatarea uscata. Atentie! Nu spalati articolele de lana in apa fierbinte pentru “a nu intra la apa”. Folositi un aparat de ras sau benzi lipicioase pentru indepartarea scamelor si a firelor care ies la suprafata!
Bumbacul – se regaseste peste tot in articolele vestimentare indiferent de sezon. Nu e un material foarte calduros si se poate purta direct pe piele fara a exista pericolul iritarii. Se poate spala la masina, se uzeaza mai repede, dar preturile sunt in general mai accesibile.
Tesaturile sintetice imita lana sau bumbacul si au o toleranta ridicata in contact cu substantele chimice folosite pentru curatare. Sunt mai putin calduroase, nu au nevoie de un tratament special la curatare, iar preturile sunt printre cele mai accesibile.
Casmirul reprezinta varful de top atunci cand se vorbeste de pulovere. Calduros, moale, un astfel de pulover, este o investitie pe termen lung, pretul ridicat justificandu-se din toate punctele de vedere.

Ce tip de pulovere aveti in garderoba si care este suma maxima pe care ati investi-o intr-un astfel de articol?

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»