Doua Lucrurile Esentiale In Modelling – Punctualitatea si Originalitatea

Despre modelling

Doua Lucrurile Esentiale In Modelling – Punctualitatea si Originalitatea

11

Ca in orice domeniu, pentru a reusi sau a deveni cel mai bun trebuie sa fii un profesionist desavarsit: o foarte mare ambitie si determinare fac de multe ori diferenta.
Ce inseamna sa fii profesionist? Punctualitatea poate fi un punct de plecare pentru a intelege acest termen in modelling. O intreaga echipa este angrenata in pregatirea ta (fotografi, makeup artisti) pentru a crea o imagine care sa aduca profit, faima si nu in ultimul rand, sa te promoveze ca model. Intarzierile nu trebuie sa existe in viata ta profesionala! Timpul costa bani, fiecare din echipa stie ce are de facut si nu este platit sa te astepte pe tine! Iar daca acest lucru se intampla, oricat de delicata ar fi situatia, trebuie sa iti mentii o atitudine pozitiva, tonica, sa emani buna dispozitie! O astfel de atitudine, te ajuta sa treci mult mai usor peste anumite situatii, esti perceput si tratat mult mai bine comparativ cu alte fotomodele!
Un alt aspect important: diferentierea de alte fotomodele. Concurenta este acerba, multe modele vor sa reuseasca, asa ca ai nevoie sa iti creezi un cadru favorabil si o imagine impecabila pentru a fi solicitat(a) in cat mai multe evenimente din bransa.
Gandeste-te ca esti unic(a)! Foloseste-ti imaginea si atitudinea personala, exploateaza-ti farmecul si modul de gandire, creeaza-ti imaginea care sa te diferentieze si sa-ti deschida noi oportunitati! Fii focusat(a) pe obiective clare, promoveaza-te, fii in permanenta wake-up si cauta noi oportunitati! Modelling-ul este o munca de echipa, dar in primul rand individuala; de multe ori se forteaza limitele, dar in final, satisfactiile sunt rasplatite!

Your email address will not be published. Required fields are marked *