Puterea frumusetii-Joes&Diana Pavel

Acestea suntem noi - Puterea frumusetii - Joes&Diana Pavel!
Famost

A reusi sa faci in viata ce iti place, inseamna ca nu vei simti niciodata ca muncesti. Satisfactia lucrului facut din pasiune, iti ofera energia si buna dispozitia pentru a continua, ceea ce iti ramane de facut – nefiind altceva decat perfectionarea si dorinta de a fi cel mai bun in domeniul tau. Si vei reusi! Iar in aceasta calatorie personala te vei intersecta cu multe persoane, care iti vor influenta intr-o mai mare sau mai mica masura viata si parcursul tau. Anumite persoane vor ramane intr-o carte a amintirilor, cu altele vei ramane in relatii decente si cu alte persoane vei munci si iti vei construi viitorul – vei lucra la visul tau!

Traim o perioada in care orice domeniu este marcat de o puternica concurenta, iar a gasi persoanele potrivite, prieteni adevarati – care sa fie pe aceeasi lungime de unda in tot ceea ce faci, pare sa fie o sarcina extrem de dificila. Dar viata este surprinzatoare si de multe ori ne ofera sanse unice, ne intersecteaza cu oameni deosebiti, depinzand de noi sa avem starea de spirit prezenta pentru a fructifica aceste ocazii.

O astfel de situatie este si cea a noastra, in care, cu pasi timizi ne-am apropiat una de alta si ne-am dat seama ca avem in comun pasiunea, dorinta si experienta, care se pot imbina perfect pentru a alcatui/ forma un #COMPLET. Rezultatul unei bune colaborari pe partea de makeup si hairstyling se reflecta in rezultatul final, care nu este doar o simpla asociere intre cele doua elemente! Totul trebuie sa fie intr-o armonie completa, LOOK-ul final trebuind sa aiba naturaletea pe care o cautam in majoritatea lucrurilor.

Acestea suntem noi – Puterea frumusetiiJoes&Diana Pavel!

Puterea frumusetii cu Diana Pavel
Diana Pavel

Puterea frumusetii cu Diana Pavel

Pasiunea pentru make-up am dezvoltat-o inca de la o varsta frageda. O pasiune careia treptat, am inceput sa-i acord tot mai mult timp, transformandu-se incet incet in meseria pe care o practic zi de zi si in care pun foarte mult suflet. Iubesc tot ceea ce inseamna arta, in special arta machiajului.

Evolutia mea ca artist este acumularea permanenta de cunostinte teoretice, prin participarea la diverse cursuri, experimentarea practica – aplicand cunostintele dobandite si mereu investitii in produse cosmetice de calitate, in pensule, accesorii si in cursuri de perfectionare, alaturi de cei mai buni traineri specializati, nationali si internationali.

Cea mai mare satisfactie ca make-up artist, o am atunci cand vad zambetul si emotia traite de tine la “intalnirea” cu oglinda. Imi doresc sa ajut oamenii sa isi vada frumusetea care exista in ei si care doar asteapta sa fie scoasa la lumina. Frumusetea pentru mine inseamna a te face sa te simti confortabil in propria piele!

Te invit sa pasesti alaturi de mine in lumea frumusetii!

Puterea frumusetii cu  Joes Hairstylist
Joes Hairstyilist

Puterea frumusetii cu  Joes Hairstylist

In copilarie ma jucam cu pieptanul, peria, fixativul si foarfeca. Nici o papusa nu scapa nearanjata! Pe masura ce cresteam, am descoperit ca este ceea ce imi doream sa fac. Am invatat, am fost ucenic, am trecut prin toate etapele.

Iubesc ceea ce fac astazi, sunt hair stilist, ma perfectionez tot timpul. Particip constant la seminarii, work shopuri, invat, sunt la curent cu toate noutatile in materie de produse si stiluri! Ma simt o norocoasa pentru ca fac ceea ce imi pace!

Si stii care e satisfactia mea cea mai mare? Atunci cand clientele mele pleaca multumite si fericite!

Te astept in lumea mea, lumea frumusetii si a bunului gust!

Puterea frumusetii cu Joes & Diana Pavel

Text: Diana Pavel & Joes / Make-up: Diana Pavel / Hairstyle: Joes Hairstylist / Model: Alexandra D. / Foto: Famost