Random Identities la Pitti Uomo 97

Media

Random Identities la Pitti Uomo 97

Stefano Pilati este o icoana de stil a acestui secol si un regizor creativ.
201

Random Identities, prima aventura independenta de Stefano Pilati, va fi invitatul special al Pitti Uomo 97 (7-10 ianuarie 2020). Colectia, care a fost dezvaluita pentru prima data de designer in 2017, va fi protagonista unui eveniment special la Florenta, joi, 9 ianuarie.

Este in primul rand, o placere enorma sa prezentam noul proiect al lui Stefano Pilati, Random Identities, intr-o premiera care va avea loc la Pitti Uomo in ianuarie

spune Lapo Cianchi, directorul comunicatiilor si evenimentelor la Pitti Immagine.

si naturalul, asteptatul rezultat al unei relatii de respect reciproc si prietenie. Trecand dincolo de contributia initiala pe care i-a oferit-o publicului de ceva timp pe concepte de gen si identitate, in timp ce depaseste granitele realitatii strict legate de imbracaminte, Random Identity apare – sau cel putin pare sa apara – dintr-un impuls interior Pilati de a se exprima prin moda, o obsesie de a se imbraca, care este rezultatul a zeci de ani de integritate, munca si invatare continua.

Despre Stefano Pilati

Stefano Pilati este o icoana de stil a acestui secol si un regizor creativ. Experienta sa in sectorul luxului, leaga ultimele trei decenii ale modei contemporane. In prezent, el conduce rolul de ofiter creator principal care isi dezvolta brandul, Random Identities, cu accent pe diferitele aspecte ale introducerii si punerii la indoiala a rolului modei globale, in conversatie cu generatiile urmatoare.

Despre Random Identities

Dezvaluit pentru prima data in 2017, cel mai nou proiect al designerului de moda Stefano Pilati este Random Identities, o colectie de articole ready-to-wear pentru epoca noastra digitalizata. Canalizand lectiile unei cariere ametitor de cuprinzatoare intre casele de moda de top, printre care Armani, Prada, Yves Saint Laurent, Pilati aduce o expertiza unica in design, croitorie si siluete pentru a le sustine in opera sa contemporana.

Piesele vestimentare masculine ale brandului, sunt orientate spre provocarea de intoarcere a capului, care este totusi controlata in mod sigur de optiuni monocromatice de culori si detalii stricte. Inspirate de stilul vestimentar al lui Pilati insusi, categoriile acestui label arata un aspect care echilibreaza croiurile rafinate, rigide, cu purtabilitatea de zi cu zi. Lucrarea sa pozitioneaza brandul pentru expunerea in masa: industria Pilati a fost legata de conexiuni privilegiate pentru a produce o calitate exceptionala, cu un model digital-prim care trece dincolo de momentul contemporan in viitorul modei de ultima generatie.

Info&foto : pittimmagine.com

Comments are off this post!