Rasul conteaza

Stil de viata

Rasul conteaza

Cei care se incurajau sa rada sub o forma sau alta, avea tendinta de a se simti mult mai atrasi de partener ...
134

Rasul conteaza si joaca un rol major in relatii, dar raspunsul nostru este esential, dupa cum arata ultimele cercetari. Oamenii se incadreaza in diverse tipare, unora fiindu-le parca frica sa rada, avand o anumita teama, altii se bucura de ras si o considera a fi forma de distractie, gandind in acelasi timp ca daca rad mai mult, sunt apreciati.
Psihologii au discutat cu 154 de cupluri heterosexuale, cei care se incurajau sa rada sub o forma sau alta, avea tendinta de a se simti mult mai atrasi de partener si multumiti de viata lor sexuala. In schimb, cei carora le era frica sa rada, aveau anumite retineri in privinta relatiei de cuplu, se simteau inconfortabili, fiind in acelasi timp, nemultumiti de viata sexuala. Cei care ii ridiculizeaza pe altii, au tendinta sa argumenteze mai mult, probabil pentru ca merg prea departe.
Cu siguranta te cunosti, iti cunosti partenerul, iar daca va place sa radeti, mergeti inainte; daca partenerului tau nu-i prea place acest lucru, pastreaza-ti glumele pentru prietenii tai!

Comments are off this post!