Fardul de Pleoape si Reguli Elementare de Aplicare

Frumusete

Fardul de Pleoape si Reguli Elementare de Aplicare

18

Pentru a scoate in evidenta ochii si pentru a le da un plus la stralucire, folosirea fardului de pleoape, este o buna modalitate de a face acest lucru. Acestea vin mai multe in diferite nuante, in cutiute de diverse marimi, si fara niciun fel de instructiune. Daca esti o incepatoare in folosirea fardului de pleoape sau vrei sa vezi daca nu iti scapa ceva, iata mai jos cateva reguli elementare:

  • In primul rand, trebuie sa ai cel putin trei culori fard de pleoape pentru a obtine un look complet si trebuie sa fie din aceeasi familie de culoare: o nuanta trebuie sa fie lucioasa, alta un ton mediu si cea de-a treia sa fie intunecata!
  • Incepeti cu cea curata, culorile neutre fiind cele mai indicate. Cu o perie de fard plata, treceti pe toata pleoapa pana sub spranceana!
  • Apoi, aplicati nuanta medie a fardului de pleoape numai pe partea care acopera ochiul, pana unde se cuteaza pleoapa! Folositi o perie conica pentru o precizie mai mare!
  • Nuanta cea mai inchisa a fardului de pleoape se aplica la sfarsit intr-un mod moderat. Puteti face exces, dar veti pierde din naturalete. Folositi o perie in unghi, incepeti de unde se cuteaza pleoapa si mergeti spre exteriorul ochiului; puteti trece de coltul ochiului, printr-o miscare maturata
  • Pentru un aspect cat mai natural, folositi o pensula mare si moale si mergeti┬áde la coltul interior al ochiului spre cel exterior, incercand sa amestecati nuantele, sa le intrepatrundeti!
  • Pentru creearea unei legaturi intre culori si pentru a uniformiza look-ul, puteti folosi nuanta intunecata pentru a descrie un contur sub linia genelor de jos!

Va dorim spor la sedinta de machiaj, iar daca aveti si alte sugestii sau detineti mici secrete, ni le puteti impartasi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *