Frumusete

HomeFrumuseteFardul de Pleoape si Reguli Elementare de Aplicare
Fardul de Pleoape si Reguli Elementare de Aplicare

Fardul de Pleoape si Reguli Elementare de Aplicare

Pentru a scoate in evidenta ochii si pentru a le da un plus la stralucire, folosirea fardului de pleoape, este o buna modalitate de a face acest lucru. Acestea vin mai multe in diferite nuante, in cutiute de diverse marimi, si fara niciun fel de instructiune. Daca esti o incepatoare in folosirea fardului de pleoape sau vrei sa vezi daca nu iti scapa ceva, iata mai jos cateva reguli elementare:

  • In primul rand, trebuie sa ai cel putin trei culori fard de pleoape pentru a obtine un look complet si trebuie sa fie din aceeasi familie de culoare: o nuanta trebuie sa fie lucioasa, alta un ton mediu si cea de-a treia sa fie intunecata!
  • Incepeti cu cea curata, culorile neutre fiind cele mai indicate. Cu o perie de fard plata, treceti pe toata pleoapa pana sub spranceana!
  • Apoi, aplicati nuanta medie a fardului de pleoape numai pe partea care acopera ochiul, pana unde se cuteaza pleoapa! Folositi o perie conica pentru o precizie mai mare!
  • Nuanta cea mai inchisa a fardului de pleoape se aplica la sfarsit intr-un mod moderat. Puteti face exces, dar veti pierde din naturalete. Folositi o perie in unghi, incepeti de unde se cuteaza pleoapa si mergeti spre exteriorul ochiului; puteti trece de coltul ochiului, printr-o miscare maturata
  • Pentru un aspect cat mai natural, folositi o pensula mare si moale si mergeti de la coltul interior al ochiului spre cel exterior, incercand sa amestecati nuantele, sa le intrepatrundeti!
  • Pentru creearea unei legaturi intre culori si pentru a uniformiza look-ul, puteti folosi nuanta intunecata pentru a descrie un contur sub linia genelor de jos!

Va dorim spor la sedinta de machiaj, iar daca aveti si alte sugestii sau detineti mici secrete, ni le puteti impartasi!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»