Ce Trebuie Facut si Ce Trebuie Evitat In Modelling. Reguli Pro si Contra

Despre modelling

Ce Trebuie Facut si Ce Trebuie Evitat In Modelling. Reguli Pro si Contra

16

Ca in orice activitate, si in modelling sunt lucruri care trebuiesc respectate sau evitate. Iata o lista cu cele mai importante reguli pro – contra.
Pro-reguli!

–    Foloseste pentru portofoliu un fotograf profesionist pentru a avea parte de cele mai reusite fotografii! El va sti cum sa iti scoata in evidenta calitatile fotogenice – daca le ai!
–    Apeleaza la un hair stilist si/sau makeup artist pentru ca ei stiu ce au de facut si iti pot asigura cel mai avantajos look
–    Daca semnalmentele din jur confirma ca dispui de un simt al umorului de buna calitate, exploateza-l! Vei crea un ambient placut in jurul tau si vei fi ajutat(a) enorm in diverse situatii
–    Incearca diferite look-uri in fotografiile cu care intentionezi sa alcatuiesti un prim book
–    Fii sigur(a) ca te simti confortabil(a) cand se ia cadre cu tine! Daca nu esti in apele tale, cu siguranta acest fapt se va reflecta in fotografii!
–    Trebuie tot timpul sa fii tonic(a), intr-o forma fizica buna si sa iti gestionezi cu grija gesturile
–    Cultiva-ti personalitatea! Face diferenta in multe situatii!
–    Daca esti fata si nu esti obisnuita cu tocurile inalte, incepe sa exersezi! Ai sa ai nevoie sa fii naturala cand le porti!
–    Incearca sa participi la o sedinta foto profesionista! Vei avea de castigat in primul rand ca experienta, vei stii cu adevarat ce implica o astfel de sedinta!
Incearca sa eviti la sedintele foto!
–    Sa intarzii, in modelling toti membrii echipei care lucreaza pentru tine sunt bine platiti si cum timpul inseamna bani, nu vei fi intampinat(a) cu zambetul pe buze daca nu te incadrezi in timp
–    Nu te imbraca/nu purta inainte de sedinta foto haine stramte sau bijuterii: lasa urme pe piele!
–    Nu purta prea multe bijuterii, pentru ca oricat de atractive si deosebite ar fi, distrag atentia de la ce este mai important in fotografie: persoana ta!
–    Hainele trebuie sa fie alese cu grija, sa te avantajeze si sa exprime bun gust!
–    Nu trebuie sa se vada lenjeria de corp, look-ul tau trebuie sa fie profesional din toate punctele de vedere
–    In cariera unui model nu exista “mofturi” si “fite“. Trebuie sa fii natural(a) si flexibil(a), sa accepti ce ti se cere si se incadreaza in acest gen de munca!

Comments are off this post!