Remedii Naturale pentru Crampe in Perioada Menstruatiei

Sanatate

Remedii Naturale pentru Crampe in Perioada Menstruatiei

34

In fiecare luna, multe dintre noi, avem dureri si crampe si am face orice sa scapam de ele; de multe ori incercam analgezice si uitam de anumite tratamente naturale, care chiar pot functiona. Mai jos avem o lista cu remedii naturale pentru crampe, una sau mai multe dintre ele chiar putand sa dea rezultate.

  • Deficitul de magneziu este “vinovat”, reprezintand una din cauzele crampelor aparute in perioada menstruatiei, asa ca, ceea ce avem de facut, este sa completam acest deficit. Magneziul relaxeaza tesuturile musculare si il gasim in peste, verdeturi, ciocolata neagra.
  • Musetelul este una dintre cele mai bune remedii naturale impotriva durerii cand suntem in perioada menstruatiei. Avand proprietati antispastice si anti inflamatorii, musetelul calmeaza muschii si problemele de natura digestiva, care pot provoca durerea.
  • Ghimbirul este un remediu natural foarte bun, deoarece, datorita proprietatilor sale anti inflamatorii, ajuta intr-adevar atunci cand unele dintre noi experimenteaza senzatii de voma sau varsaturi in perioada menstruatiei.
  • Maghiranul este un ulei esential extraordinar, care poate fi folosit in multe din simptomele pe care le simtim lunar. Usureza toate durerile si poate fi folosit, sub forma de compresa fierbinte atunci cand avem dureri cauzate de crampe.
  • Un tratament natural care lupta impotriva durerilor, este consumul alimentelor care contin vitamina A si pe care o gasim in morcovi, lactate, ficat si organe, galbenus de ou, fructe si legume verzi, etc. Vitamina A regleaza nivelul de estrogen din corp.
  • Feniculul este un remediu natural foarte bun care ajuta in acest caz, la o reglare a ciclului menstrual. Ca o consecinta a acestui fapt, se reduc spasmele musculare responsabile cu durerile.
  • Acizii grasi omega 6 imbunatatesc structura celulara a sistemului de reproducere si reduc riscul inflamarii. Tocmai aceste inflamari, constituie principalele cauze ale crampelor menstruale.

Comments are off this post!