Remodelare fara bisturiu

Pentru a intelege ce este conceptul de remodelare fara bisturiu, trebuie sa intelegem ca fiecare corp e unic, are propriul ritm de metabolism sau de ardere.

Pentru a intelege ce este conceptul de remodelare fara bisturiu, trebuie sa intelegem ca fiecare corp e unic, are propriul ritm de metabolism sau de ardere – de depunere a grasimilor si, de cele mai multe ori, are anumite zone problematice. Prin urmare, solutiile de remodelare corporala sunt personalizate pentru fiecare pacient in parte, localizate pe o anumita zona, iar fiecare tip de procedura are propriul rol si scop.

Ce reprezinta Remodelare fara bisturiu?

Din luna octombrie, la Centrul Epsilon Galati va functiona un departament intitulat „Remodelare fara bisturiu”, in cadrul caruia este reunita o gama extrem de variata de tratamente de remodelare si unde esteticienii Epsilon va asteapta cu recomandari personalizate, cu sfaturi si informatii de specialitate. Remodelare, slabire, eliminarea celulitei, tonifiere. In noul departament, sunt disponibile cele mai variate tehnologii si tratamente pentru slabit, anticelulitice si de tonifiere de tip non-invaziv. Tratamentele pe care le puteti solicita de la Epsilon sunt urmatoarele: cavitatie, vacuum, masajul anticelulitic, radiofrecventa, impachetari la cald si la rece, electrostimulare, presoterapie.

Ce cuprinde gama lux shape?

„LuxShape”, solutii de lux rapide pentru probleme localizate. In gama „LuxShape” de remodelare corporala sunt incluse Mezoterapia (terapia cu Micro-ace, MicroNeedling sau tratamentul cu Dermapen, cum e cunoscut sub diverse denumiri), ce actioneaza in special asupra vergeturilor, precum si doua aparate cu tehnologii de varf, unice in zona Galati-Braila: EndermoEXPERT (6 tehnologii diferite combinate) si H.I.F.U. EnergyCELL (puterea ultrasunetelor concentrate).

Remodelare fara bisturiu nu inseamna rezultate mai putin eficiente. Dimpotriva, avem aparaturi care va asigura rezultate inca de la prima sedinta, deci cu minim de efort si cu maximum de beneficii. Ne mandrim ca la Centrul Epsilon am reusit sa aducem doua dintre cele mai performante tehnologii din lume, la aceasta ora, unice in zona Galati-Braila. Este vorba despre aparatura EndermoEXPERT si, nu in ultimul rand H.I.F.U. EnergyCELL, care, alaturi de Mezoterapia, fac parte din gama LuxSHAPE de la Epsilon Galati. Va asteptam cu drag sa va bucurati de rezultatele uimitoare obtinute cu ajutorul acestor aparaturi revolutionare!

a declarat Aurelia Bujenita – manager Epsilon Galati.

Sfaturi si tratament personalizat pe fiecare pacient in parte

Orice tratament la Epsilon este precedat de o sedinta de consultatie, astfel incat esteticienii sa poata recomanda cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. In functie de mai mult factori, pe care ii vor afla prin consult si din discutia cu dumneavoastra, dar si in functie de obiectivele pe care vreti sa le atingeti, echipa de esteticieni Epsilon va propune o gama personalizata de terapii si o schema de tratament. Nu in ultimul rand, va fi langa dumneavoastra cu orice informatii si va va oferi sfaturi de urmat pentru efecte maxime ale demersurilor esteticienilor.

VelaShape mult imbunatatit: EndermoEXPERT

Printre cele mai solicitate aparaturi de la Epsilon din domeniul remodelarii si slabirii este EndermoEXPERT, o tehnologie de tip VelaShape, dar mult imbunatatita. Efectele sunt in special asupra celulitei de grad mare si a grasimii intarite, dar si a celei pufoase, daca este cazul. Procedura isi datoreaza rezultatele uimitoare si rapide datorita combinatiei intre Radiofrecventa bipolara, lumina Infrarosu, vacuum, masaj cu role, liposaler si cavitatie.

Prin acest Combo 6 in 1, actiunea asupra tesutului adipos este concentrata la maximum, adancimea la care actioneaza fiind mai mare, fara a afecta pielea. Practic, veti scapa cu mult mai rapid decat cu prin tratamentele clasice de stratul de grasime profund, de celulita si de pielea flasca.

Tipuri de proceduri si zone de tratament EndermoEXPERT

Endormologie + Radiofrecventa + Lipolaser (Endermo Expert)
Coapse + fese + abdomen + brate + gambe (80 min.)
Coapse + fese + abdomen (60 min.)
Coapse + fese (40 min.)
Abdomen / spate total (20 min)
Gambe / Brate / spate partial (10 min.)
Cavitatie + Vacuum (Endermo Expert)
Coapse + fese (40 min) + 30 min. (presoterapie – recomandata pentru drenaj toxine)
Abdomen (20 min.) + 30 min. (presoterapie)
Gambe / brate (10 min) + 30 min. (presoterapie)

In mod particular

De mentionat ca, la tratamentele care includ cavitatie, este obligatorie efectuarea, saptamanal, sedintelor de presoterapie alternativ cu cele de electrostimulare, cu program de drenaj limfatic, pentru eliminarea toxinelor din corp.
Cu EndermoEXPERT se efectueaza la Epsilon si tratamente faciale Radiofrecventa + vacuum facial (fata + gat + decolteu). Pentru informatii detaliate despre beneficiile acestei tehnologii, pentru sfaturi, precum si pentru o schema de tratament personalizat, esteticienii va stau la dispozitie la Centrul Epsilon, in noul sau sediu.

La fel de pozitiva ca intodeauna, echipa Epsilon Galati va asteapta si cu diversele game de tratamente corporale si faciale, dar si epilare definitiva, alaturi de tratamentele din noul departament „Remodelare fara bisturiu”.