Resort 2018 Louis Vuitton

Tendinte&Stil

Resort 2018 Louis Vuitton

15

Cu siguranta Nicolas Ghesquiere reprezinta cu succes brandul pe care il reprezinta, demonstrandu-si valoarea de fiecare data, atat prin prisma creatiilor, cat si a spectacolelor prezentate in locatii inedite, avand o regie pe masura. Pentru sezonul Resort 2018 Louis Vuitton, colectia a fost prezentata la Miho Museum – Japonia, la o ora de condus de Kyoto, o locatie despre care ai senzatia ca ai descoperit-o ca o ruina a unui viitor foarte foarte indepartat; ea a fost proiectata de I. M. Pei care a vrut sa faca din acest proiect o bucatica de rai.

In prezentare, s-au vazut influente japoneze prin intermediul rochiilor cu paiete, dar si a gentilor de mana Kabuki, care se pare ca au facut senzatie, schitate de Kansai Yamamoto, designer japonez care a creat si pentru David Bowie. Colectia Resort 2018 Louis Vuitton insasi, este creata ca un semn de apreciere si admiratie adus culturii japoneze: armuri samurai, culori Kurosawa, machiaj Kabuki, printuri traditionale ale pescarilor, printuri dense, straturi, atitudine rebela si rea.

Influenta croitoritului din anii Balenicaga, si-a pus amprenta pe creatiile Nicolas Ghesquiere, fiind vazute blazere supradimensionate inspirate de stilurile traditionale japoneze, linii rotunde ale umerilor, per ansamblu un stil baietesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *