Revista Famost Aprilie 2016

Revista Famost

Revista Famost Aprilie 2016

26

|

DESCARCA GRATUIT REVISTA FAMOST APRILIE 2016 AICI!


Au trecut deja doi ani de cand revista noastra a vazut lumina zilei, timp in care s-au schimbat multe. Emotii, munca, experiente inedite, toate acestea concretizandu-se in ceea ce este astazi Revista Famost.
Un concept nou la noi, care a intampinat deseori reticenta, dar ce este mai important, este satisfactia a ceea ce am realizat si impartasit. Multi dintre colaboratori care ne-au fost si sunt alaturi de noi, ne-au devenit intre timp prieteni si pe aceasta cale le multumim, pentru ca, doar cu ajutorul lor, am reusit sa facem lucruri frumoase, de calitate, deschizand noi orizonturi si oportunitati. Nu ii vom enumera aici, pentru ca lista este foarte foarte lunga, dar ei se stiu si au inteles deja, ca oricat de insignifianta cred ei ca a fost contributia lor, noi o apreciem enorm.

Si iata ca, prin intermediul acestei editii, intram in cel de-al treilea an al existentei noastre! Nu este un numar special, speciali sunt invitatii nostri!

Ne face o mare onoare sa-l avem invitat in revista noastra pe unul dintre cei mai mari designeri vestimentari romani din toate timpurile, iar faptele si performanta demonstreaza acest lucru! Este vorba de Florin Dobre, intervievat de colega noastra Laura Veronica Sima in cadrul rubricii “De Vorba cu Laura“, in care ne va vorbi despre moda, despre evolutia sa ca designer vestimentar si ce inseamna acest lucru, alaturi de foarte multe alte lucruri extrem de interesante si utile.
Un alt invitat special este Antonio Raffaelli, blogger de moda masculina, fashion icon, owner al blogului ilblogdelmarchese.com, care ne va introduce intr-o atmosfera rafinata, in care sunt combinate moda si cultura.
Diana Grigoriu este invitata speciala a traditionalei calatorii “Printre blogurile de moda din Romania“, realizat de Avera Make-up Artist, in care ne va vorbi despre moda si activitatile ei.
Continuam in acest numar cu rubricile noastre obisnuite, alaturi de colaboratorii nostri, avem multe articole dedicate modei, frumusetii, sanatatii, stilului de viata, culturii.

Va lasam asadar, sa va delectati cu aceasta editie a revistei noastre, va dorim multa santate si va transmitem toate gandurile bune! Pe data viitoare!

Comments are off this post!