Revista Famost-Aprilie 2017

Revista Famost

Revista Famost-Aprilie 2017

87

Descarca GRATUIT Revista FAMOST Aprilie 2017 AICI!


O frumoasa poveste care a inceput acum ceva timp, intra incepand cu aceasta editie a revistei noastre in anul 4. Nu stim daca povestile se masoara in ani, zile sau cuvinte, dar ne placem sa-i spunem asa, pentru ca ne-am obisnuit sa facem lucruri frumoase Рsau cel putin asta e intentia noastra. S-a incheiat un ciclu de 3 ani, timp in care am invatat multe si care speram noi sa ne fi adus maturitatea de care avem nevoie, pentru a face lucrurile intr-un mod cat mai bun cu putinta.
Nu facem un mare tam tam cu aceasta editie aniversara, considerand ca exista alte lucruri in viata fiecaruia sau alte lucruri frumoase in lume care trebuiesc aniversate sau scoase in evidenta. Ne place si sta in filosofia noastra, sa vorbim mai putin si sa facem mai multe – atat cat ne pricepem si atat cat ne permite spatiul, timpul si contextul, iar cand alte reviste sarbatoresc peste 100 de ani de existenta, nu putem decat sa ne plecam cu respect in fata lor si sa ne ambitionam sa ii ajungem din urma.

Revista Famost Aprilie 2017

Revista Famost Aprilie 2017

Trecand peste aceasta introducere – destul de consistenta, va invitam sa va indreptati atentia catre aceasta editie, pentru ca avem lucruri frumoase, invitati deosebiti, articole utile. In primul rand, am vrea sa o salutam pe noua noastra colega Cristina Stroiu, care debuteaza cu rubrica ‘So Glam!’.

Spunem de asemenea ‘Bun venit!’ in paginile revistei noastre, Adrianei Popescu de la walkwithad prin intermediul rubricii ‘Printre blogurile de moda din Romania’, Georgianei Stavrositu de la Stada Boutique intervievata in cadrul rubricii ‘De vorba cu Laura si …’, Iulianei Grosu – make-up artist si manager Academia Giulia – intervievata de Delia Oprea. Ii salutam de asemenea, pe cei de la uaiuai care au avut amabilitatea sa raspunda intrebarilor colegei noastre Adina Mitrica si nu in ultimul rand, pe Mili si Iasmi de la ‘Literatura pe tocuri’ care ne-au dezvaluit lucruri interesante despre blogul pe care il administreaza.

Despre imprimeurile florale ne vorbeste Anca Stoica in cadrul rubricii ‘Fashion in Store @Abelle’ cu titlul flower power, Stilul ‘Street Chic’ ne este prezentat de colega noastra Laura Veronica Sima, iar despre asteniile de primavara, ne vorbeste Dorina Ursu.

Nu intrati in panica, pentru ca acestea nu sunt singurele subiecte! Avem foarte multe, atat din sanatate, stil de viata, moda, frumusete, tendinte, cu care puteti face cunostinta ca titlu – atat la cuprins, cat si citindu-le in interiorul revistei.

Va multumim ca sunteti si in aceasta editie alaturi de noi, va dorim lectura placuta si toate cele bune pana data viitoare!

Comments are off this post!