Revista Famost August 2017

Revista Famost

Revista Famost August 2017

61


DESCARCA GRATUIT Revista FAMOST August 2017 apasand AICI!In editia august 2017 a revistei Famost, avem parte de multi oameni valorosi, din domenii diverse, care au avut amabilitatea sa colaboraze cu noi si sa ne ofere multe multe informatii, secrete, amanunte despre activitatile lor si despre ei. Si chiar daca gandurile noastre se indreapta spre toamna, cel putin din punct de vedere calendaristic, ne desparte o luna de zile, o luna care se prefigureaza a fi destul de calduroasa, perfecta pentru zilele de vacantele ramase.

O prezenta deosebita in revista noastra este data de pictorul in acuarela – domnul Corneliu Dragan – Targoviste, care, pe langa lucrurile interesante spuse despre activitatea si viata sa, ne incanta ochii cu cateva din operele sale, pe care le veti putea vedea in cadrul interviului. Sugar Shop este numele brandului infiintat de Andreea David, care, ne-a raspuns cu o mare amabilitate intrebarilor si curiozitatilor legate de minunatele tricouri si piese vestimentare, care au facut cunoscut acest nume. BATOKO este noul nume al binecunoscutului brand Addicted to Fashion, colega noastra Laura, prezentandu-ne mai multe informatii despre aceasta ‘re-branduire’ cu cei care sunt in spatele acestuia; de ce s-a facut aceasta miscare, care este opinia lor despre moda, strategii, alaturi de multe alte lucruri interesante, le aflati citind interviul de la pagina 28. Timisoara are un cuvant greu de spus in moda din Romania si acest lucru este reconfirmat intr-un interviu cu Roxana Sarafolean – cea care se identifica cu blogul de moda Fashoniac, prezenta in traditionala rubrica realizata de Avera Make-up Artist – ‘Printre blogurile de moda din Romania’. De la arta si moda, dar tot in domeniul artistic, ajungem la dans si cantat si aflam cum este viata de artist de la surorile Andreea si Analisa Ignat, cu care am dialogat si am realizat si o frumoasa sedinta foto.

Descarca revista GRATUIT, apasand pe fotografie!

Descarca revista GRATUIT, apasand pe fotografie!

Amintind de arta si moda in randurile precedente, Andreea Eftimie reconfirma legatura puternica existenta intre ele si ne prezinta un foarte interesant material – “Designeri inspirati de picturi celebre“; si cum totul in viata noastra este legat de emotie, Adina Mitrica ne face cunostinta cu blogul Lost Emotion, din care vom afla care sunt gandurile si simturile celei care sta in spatele lui. Ramanem tot in zona frumosului si vedem cum se desfasoara procedura Botox Lash impreuna cu Grosu Iuliana la Academia Giulia. In acelasi timp, ne face placere sa vedem ca oamenii care lucreaza in astfel de domenii, pun accentul foarte mult pe crearea unui spatiu in care domina profesionalismul si igiena, asa cum este si cazul salonului Simone Studio. Pentru cititoarele noastre care doresc o interventie chirugicala de infrumusetare, avem ultimele tendinte in operatiile de marire a sanilor si ce inseamna concret acest lucru; aflam ce este microneedling-ul, cum sa ne intinerim parul, dar si importanta colagenului de tip 1.

Frumusetea este strans legata de sanatate, astfel ca, avem articole care ne vor invata cum sa ne stimulam metabolismul, cat de necesar este licopenul organismului nostru, ce este carnitina si rolul ei, facem pasi catre sanatate cu Dorina Ursu. Sanatatea echivaleaza cu sportul, indiferent ca este de sezon – inot sau indoor – prin folosirea gamei easy line prezenta la onegym.
Nimic din cele mentionate mai sus nu ar avea sens daca nu ar exista dragoste, iar psihoterapeutul Violeta Nicoleta Simion ridica o problema destul de delicata, titlul articolului fiind mai mult decat graitor : “… Cum ar fi sa te iubesc si cand … nu esti langa mine …“. Iar in incheierea revistei, avem editorialul cu care deja v-am obisnuit.

Evident ca articole sunt mult mai multe, va lasam ca de obicei sa rasfoiti revista si sa le descoperiti pe cele apropiate interesului sau cele care va starnesc curiozitatea!

Lectura placuta si toate cele buna pana data viitoare!

Comments are off this post!